Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #14|Luuuuucka

Ahoj Morčíci

Máme tu další část série o mých miláčcích, ale slibuju, že to dnes nebudu moc okecávat. Je to tady o den později, tak se nezblázníme, včera nebyl čas, měla jsem tréninky:( No nic, jdeme na to!


Moje Morčátka Rexi a Křupy #14 - Blbá zima!

Hmm... Tak jsem měla v plánu jarní díl, protože minulý týden bylo teploučko a krásně a teď (aspoň u nás v Brně) je zima jak na sibiři, takže jarní díl nebude. Na mně se nezlobte, poděkujte těm, co vytváří počasí, jo? Ale nevadí, mám tu téma, o kterém bych vám ráda řekla, nebojte. Jde o to, že mám ráda youtuberku AlueButterfly, která točí o morčatech a je prostě strašně super. A točila video o trávě pro hlodavce v zimě. Protože v létě je budě hodím na zahradu, nebo jim natrhám trávu, ale teď v zimě nic. Některé značky věcí pro zvířata dělají tzv. trávu pro hlodavce, což je vanička, ve které je hlína a obilí, to se zalije a to obilí vyklíčí a morčíci to sní. Morčata sice obilí jíst nemají, je to na ně moc tučné a pak budou tlustá, ale ty klíčky jim v zimě nevadí. Pokud se vám nechce kupovat vanička z obchodu, nevadí, vezměte si hlínu do nějakého kelímku, objednejte krmnou pšenici, zalijte a nechte naklíčit. Já to morčátkům nastříhala a moc jim to chutná. Použili jsme takové to velikonoční osení, které je teď všude. Fakt to milujou. Jinak je u nás všechno pořád stejné. Zítra budeme čistit klec, tak vám dám kdyžtak vědět, kdyby se stalo něco nečekaného. A pokud už bude příště pěkně, bude jarní díl. Pokud ne, smůla:

(




Tak jo, pište, jestli už jste někdy zkoušeli něco takového, jako je takováto travička v zimě, a to už je úplně všechno. Ahooj!




Vaše Luuuuucka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.