Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #13|Luuuuucka

Ahoj Morčíci

Tak jsem se vrátila z lyžáku a jsem tu s dalším článkem.

Máme tu další morčičí info, takže neztrácejme drahocenný čas a pojďme na to!


Moje Morčátka Rexi a Křupy #13 - Fail + Novinky

Dnešní díl bude (zase) super krátký, ale momentálně nemám co napsat. Příští týden, když už teda přijde to jaro, napíšu něco týkající se momínků a jara, ale dneska, protože ještě jaro úplně není, tak napíšu něco jinýho, souhlas? Nemáte jinou možnost, než říct JO, smůla, co? Jak jsem psala, že jsem se vrátila z lyžáku, tak v sobotu, 3.3. jsem morčatům vyčistila klec a použila ty nový hobliny, jak jsem psala. Na lyžáku jsem každý den volala domů, co je novýho a tak a mamka říkala, že jsou ty hobliny na prd, že to strašně smrdí. Takže hned co jsem se vrátila jsem zase klasicky nasypala na dno klece peletky, nahoru vrstvu měkkých hoblin a je to v pohodě (zatím, měnila jsem to včera). Takže smůla, no. Dneska tady byla návštěva, bratranci, kterým je jednomu tři a druhýmu bude šest, takže jsme s klukama vyvenčili morčátka, ale holky se bály, protože tolik cizích lidí najednou úplně nedávaly, takže jsem je potom ještě vytáhla a nakrmila v obýváku, když návštěva odešla. Navíc táta o víkendu ostříhal višeň a vrbu na zahradě a máme snad tunu větví, takže jsem jim dala nějaké větvičky, aby si pohlodaly a obrousily zoubky:) A taky aby si pochutnaly.


Tentokrát jsem použila jiný způsob vložení obrázku, takže schválně, komu se to zobrazuje (nebo nezobrazuje) napište prosím do komentářů, abych věděla. Na obrázku jsou morčátka na obýváku, když je venčíme. Mají tam domečky, zeleninu, granule, větve a to růžový vzadu je minerální kámen, který máme už od prvního morčátka, ani Peggy, ani současná morčata to moc nevyžadují, spíše to ignorují, ale tak co, položit to tam můžu, třeba si kousnou, že jo. Jo a mimochodem, jak je v tom dřevěném domku to okýnko, tak holky už to stihly rozkousnout a jedna mřížka už není. Ale důvod, proč jsem ten dům koupila byl vlastně ten, aby ho okousaly, takže jim za to moc nekřivdím.




Tak jo, nakonec to není tak krátký, jak jsem si myslela, takže fajn. Doufám, že jste si pěkně početly, napište mi, jak se mají vaši miláčci a jestli se vám zobrazuje fotka.


Zatím pá pá!!





Vaše Luuuuucka

Komentáře

Luuuuucka(Brasil)

Tímto se všem chci omluvit.
U psaní článku jsem si neuvědomila, že už i minule, když jsem tímto způsobem vkládala obrázky do článků, napsalo, že vykrádám jiné blogy.
Zkopírovala jsem totiž adresu z mého druhého blogu, kam jsem obrázek dala. Pardooonsmajl

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Luuuuucka(Brasil)

Lucy Lupinová: A sakra, už si vzpomínám. Já totiž obrázky vložila do článku na mém druhém blogu a zkopírovala adresu od tam, aby se to třeba zobrazilo. A ono se tam napsalo, že kradu obrázky z jiných blogů, tak to pardóónsmajl

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.