Luuuuucka Online

Moje Kresby aneb. Luuuuucka Malířkou|Luuuuucka

Ahoj

Už několikrát jsem ve článcích a skupině zmiňovala, že ráda kreslím. Dneska bych vám chtěla ukázat pár svých obrázků. Většina článků, které se jmenují třeba Co jsem namalovala, tak jsou většinou kresby z počítačových programů nebo sketchtoye. Já vám ukážu reálné, tužkou nakreslené obrázky, jedné nezkušené holky.


Začala bych asi obecně tím, že já zásadně NEkreslím podle fantazie. Nehejtujte mě za to, kaqždý to má jinak a od čeho by jinak byly tutoriály na kreslení na internetu. Nemám žádný profi zkušenosti a výbavu, prostě jenom obyčejné pastelky a blok. A ukážu vám tady nejen nové obrázky, ale i můj úplně první obrázek, který jsem našla ve svém skicáku. Nebudou tady všechny, jen ty povedenější a zajímavější. Začneme těmi nejnovějšími.


Předem se chci ještě omluvit za kvalitu fotek, nejsem fotograf, ale školák.


Na tomto obrázku je miminko z filmu The Boss Baby a kočičku pusheen s vánočním stromečkem. Tohle miminko jsem měla na obalu na sešit. Mimčo se mi celkem povedlo si myslím, ta pusheen už je méně povedená, ale taky to jde. Napište mi pak, jaký obrázek se vám líbí nejvíc.


 

Na dalším obrázku je unicorn a donutová panenka. Tyto dva obrázky se mi myslím fakt hodně povedly. Nevím, jestli je to vidět, ale toho jednorožce jsem se pokusila podle toho obrázku na internetu trochu "vystínovat".


Tady máme doslova sladkou holčičku a potom takovou holku ve stylu kawaii, kterou jsem si pojmenovala Savana (don't ask me, please). To se mi taky dost líbí a je to celkem povedený.


Snad nejvtipnější ze všech obrázků - hrnek s kafem, který má knír a k tomu různá dochucovadla kávy s obličejíky. To jsem malovala i tátovi na přáníčko a fakt se mi to líbí.

Tohle je naopak nejroztomilejší obrázek. No uznejte že rodinka marshmallow a cute Pikachu jsou dokonalí.


Poslední z novějších obrázků - mimoň a sova, co víc dodat.


Tento obrázek nechci nikdy vyhodit - moje nejpovedenější Brazilská Vlajka Forever.


Moje první Hello Kitty, která je celkem pěkná, ale namalovala jsem už i hezčí, jenom se mi je sem nechtělo dávat.



Předposlední obrázek - čivava. Ta už není tak pěkná, protože je to jeden z nejstarších obrázků. Pořád ale celkem ujdovní.

Ach jo, můj úplně první obrázek, který jsem kreslila podle návodu v knize: Krokodýlí pila. No, jako, asi no comment.



Já se pro dnešní článek loučím, napište mi, jak to máte vy, jestli se vám moje obrázky líbí a jestli taky rádi malujete a zatím pá!



Vaše Luuuuucka


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Wow, umíš fakt hezky kreslitsmajl Když se člověk podívá na tvůj první obrázek (bez urážkysmajl) a na to, jak kreslíš nyní, tak jde vidět obrovské kus cesty, který jsi urazilasmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.