Luuuuucka Online

Končím...|Luuuuucka

Ještě před několika měsíci bych si myslela že tohle nikdy nenapíšu, ale všechno má svůj čas a všechno jednou musí skončit. Vždy když vydám nový článek tak si řeknu, že přece nemůžu skončit, vždyť mě to baví.

Ale potom článek nevyjde dva měsíce a já když o tom tak přemýšlím, tak si říkám, že to nemá cenu, že mě to nebaví, nemám na to tolik času a hlavně mám teď úplně jiné priority. 

Samozřejmě, než tento blog ukončím, tak vám chci a musím strašně moc poděkovat za podporu. Nikdy jsem nemyslela, že budete mít můj blog tolik rádi a že se v Síni slávy dostanu na tak vysoké příčky.

Takže ještě jednou, všem, co čtou tento článek a si někdy přečetli, okomentovali nebo dali plus na kterýkoliv z mých minulých článků, moc vám děkuji za několik let, co jste si četli mou práci. 

Všechny moje články tu zůstanou, nemažu je, protože bych to udělat nemohla. Dala jsem si s tím spoustu práce, přineslo mi to spoustu radosti, občas vztek, ale hlavně tu radost, takže články nemažu a ani nesmažu.

Tady na HPD zas tak aktivní nebudu, ale občas se sem podívám, takže se mě určitě ještě někdy dočkáte (snad).

Takže tak. To by bylo pro tento článek asi všechno, co jsem vám chtěla říct, ještě jednou vám moc děkuji.
Já se loučím a bohužel se nebudu těšit u dalšího článku.

Vaše Luuuuucka 




Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Je škoda, koľko ľudí dnes končí s blogom, ale predsa len je ťažké zladiť si to so svojim bežným životom, hlavne keď dnešná doba je taká, že každý deň máme na programe tri písomky... veď ja sama som už hrooozne dlho nevydala článok, a aj tak tie posledné moje stoja za prd makový...

Nemôžem ti to zakázať ani nič, tak len veľa šťastia v osobnom živote. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Luuuuucka(Brasil)

Lucy Lupinová: Děkuji moc.
Ono občas by čas na jeden článek byl, ale to by byl článek jednou za dva tři měsíce a stejně už by to nebyla tak zajímavá témata.
Ale opravdu děkujusmajl

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.