Clothing Store Hostess
Hra - Clothing Store Hostess
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
 

Lucicorn

Eos vs. baby lips

Eos vs. baby lips

V tomhle článku vám předložím můj názor a srovnání dvou balzámů—eos a baby lips. 
Já vlastním baby lips intense care ve žlutém obalu a eos pomegranate raspberry v tmavě růžovém obalu. Budu srovnávat pouze tyhle a tím pádem může být mezi různými eosy a baby lipsy různý rozdíl.
1) Cena
V čem se tyhle balzámy určitě liší je cena. Prav eos můžeme najít od 120 Kč, zato baby lips už od 50 Kč a seženeme ho v drogerii, což se o eosu říci nedá. 
2) Tvar
Co dělá eos eosem? Tak je to určitě jeho obal, který připomíná tvarem vajíčko a pozáme ho na první pohled. Baby lips najdeme jako většinu balzámů v tyčince.
3)Hydratace
A teď k hydrataci, která je velmi důležitá. Baby lips by měl zajišťovat 8 hodin hydratace, což bych řekla že splňuje a je ideální na noc. Přes den vydrží tak 3 hodiny, protože určitě jíte, sportujete a účinek pomalu vyprchává. Eos vydrží na rtech tak 12 hodin a je tedy opět jako BL* vhodný na noc. To je super, ale přes den podle mě vydrží sotva 2 hodiny.
4)Další výhody

BL obsahuje SPF 20 čímž chrání rty před slunečním zářením. Eos obsahuje vitamin E, který má antioxidační účinky, jojobový olej—ten pomáhá zachovat přirozenou vlhkost a má ochranný UV filtr. Dále obsahuje i bambucké máslo. A nádherně voní.

Když to tak všechno shrnu, tak je na hydrataci odborník BL 
a na vůni a složení eos. Přeci jenom mám, ale ten eos radši. 
A jaký balzám preferujete vy? Dejte mi vědět v komentářích.


PS: tenhle článek najdete i na mém novém blogu www.lucinciny-blbustky.blog.cz

*BL=baby lips


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.