Love Your Life

(Strašidelné) vtipy

Hei!

Tak jsem tu zas. Našla jsem na internetu nějaké creepy vtipy (taky budou tady i normální vtipy, takže to bude takový mix), takže... se do toho dejme!

#1
Dva muži jdou z večírku a rozhodnou se zkrátit si cestu chůzí přes hřbitov. Nejdřív jim to přijde legrační, ale jak jdou dál, tak postupně dostávají strach, a najednou uprostřed hřbitova slyší zřetelně pravidelné klepání ze zamlženého stínu. Muži se vyděsí k smrti a pak zjistí, že ten zvuk vydává starší muž, který s kladívkem a rydlem něco vytesává do náhrobku. "Jé," oddychne si jeden z mužů. "Vy jste nás, ale vylekal. My už jsme začali věřit na duchy. Co tady, prosím vás, děláte tak pozdě v noci?" "Ale," řekne stařík. "Ti blbci tady zkomolili moje příjmení."

#2
Víš, kolik zubů má veverka?" "Ne, kolik?" "Já taky nevím, ale když jsem jí dal pěstí, vypadly jí dva!"

#3
"Paní Nováková, slyšela jsem, že u vás hořelo." "Máte pravdu, uhořel můj muž i s dětma, ale naštěstí jsme byli pojištěni." "A vám se nic nestalo?" "Ále, jenom mne bolí zápěstí." "To mi povídejte, a z čeho?" "No nejdříve jak jsem nesla ten těžkej kanystr a pak jak jsem držela kliku, aby ty svině neutekly!"

#4
Až zemřu, chtěl bych odejít klidně ve spánku, jako můj děda, a ne křičíc s vlasy zježenými hrůzou, jako cestující jeho autobusu.

#5
"S tak rychlou smrtí pana Nováka snad nikdo nepočítal," povzdechne si na pohřbu soused. "Prosím vás," povídá druhý, "rána sekerou do hlavy, to na zdraví nikomu nepřidá!

#6
Sešel se kat s rozumbradou a ten povídá: "Lidi dělíme různě, na optimisty a pesimisty, na slušné a zločince, na chudé a bohaté..." Kat se překvapeně zavrtěl: "Vážně? Já je dělím jen na hlavy a trupy."

#7
Potkají se dva upíři před nemocnicí: "Tak co, zase se jdeš rozšoupnout na transfúzku?" "Ale kdepak, dnes mi není nějak dobře. Vezmu si jen pár použitých obvazů, udělám si čaj a půjdu si lehnout."

#8
Na stavbě řeže chlap cirkulárkou. Najednou fik, uřízne si prst a strašně řve. Seběhnou se ostatní dělníci a ptají se, jak se mu to stalo. On ukazuje: "Normálně řežu a najednou fik... kurv* druhej!"

#9
Malý klučina se ptá: "Tati, můžu zabít strejdu?" Tatínek odpoví: "Ne, nemůžeš, v ledničce máme ještě půlku tety."

#10
Jde paní s kočárkem kolem rozestavěného domu, když vtom shora spadne tvárnice přímo do kočárku. Paní začne hystericky ječet a pobíhat kolem. Najednou jde kolem jiná paní s kočárkem a jen podotkne: "To nasere, co?"

#11
Poslední zprávy: "Vodníci se hromadně pojišťují proti povodním."

Takže, to by bylo pro dnešek asi vše. Doufám, že se vám článek líbil a díky za každé plus a komentář!

Farvel
Sia

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.