love dog

Velikonoce

NECHCI   URAZIT   

DĚTI    KTERÝ  MAJ

RÁDI   VELIKONOCE.

KDYŽ JSEM BYLA MALÁ

VELIKONOCE JSEM MILOVALA

ALE VŠECHNY DĚTI STÁRNOU

A ČIM VÍC STÁRNOU TIM VÍC JSOU JIM VELIKONOCE U PR**** A TO PROTOŽE  (ASPOŇ JÁ TO TAK MÁM) JE ZAJÍMAJ KLUCI/HOLKY VELIKONOCE NEJSOU JAK BÝVALY A PROTO JE JÁ DNES NESLAVIM.






Komentáře

Renáta01VIP(Bradavice)

žena, 9 let
A TO PROTOŽE (ASPOŇ JÁ TO TAK MÁM) JE ZAJÍMAJ KLUCI/HOLKY
Tebe zajímaj kluci? A je ti 9? Pusheene, zajdem do Narnie, ok? Tam bude líp.

Renáta01To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

superleontynkaVIP(♡ Twilight Games ♡)

Holčičko,
nauč se psát články. Zaprvé, nedávej tak velké písmo Zadruhé, s tou barvou si se asi zbláznila nebo co?! Trvalo mi docela dlouho než se jsem rozluštila co si tam napsala (a málem chytla infarkt). Prvně jsem myslela, že je to troll... Žádné obrázky, nic!

To byla jenom úprava. A teď text. Co máte všichni proti Velikonocím ? Všichni na nich vidí jen prázdniny, nic víc! Ale jo, tak si příště slav "americké velikonoce", abys mohla hledat čokoládová vajíčka! Nikdo tady nevidí tu tradici. Ví někdo vůbec, že když příjde kluk koledovat po 12. hodině, může ho děvče polít vodou! A navíc to "nabití" má dívce přidat chvilku života a zajistit štastný rok! Až budeš dospělá, možná Velikonoce doceníš...

superleontynkaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Achjo :( tys určitě vždy měla krásné velikonoce, já zas tak dobré nemám. Letos k nám přišlo strašně málo kluků (do 8 let). Asi tak 3. Minulý rok přišli ještě navíc 2.

A trošku moc "dlouhý"smajl

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Maria Ana

Máš pravdu.. když jsem byla malá tak jsem žila na Moravě ( do 8 let) a tam byly Velikonoce vskutku BÁJEČNÉ..... ted' momentálně žiji v Jímlikově a popravdě řečeno UŽ TO NENÍ ONO! kluci koledují jenom proto aby jim dívky daly ALKOHOL a peníze smajl

Maria AnaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Katerinka21(♥ We love DIY ♥)

Já koledovala asi do 11, sice jen u příbuzných, ale koledovala. Teď si to užívám doma, dávám sladkosti, kraslice, stužky. Vždy přijdou kluci ze třídy mě "vyšupat" a je to fajn, člověk pak vidí, že na něho někdo myslí. Já osobně mám ráda Velikonoce, je to takový milý svátek.

Katerinka21To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Katana-san(ANIME!)

To. Si. Snad. Děláš. Srandu. Jako malá jsem milovala Velikonoce! Ano, teď je moc nemusím, ale jsem teď o hodně starší. Vadí mi to, pretože jsou prázdniny a já? Já musím tvrdnout domasmajl doteď mě baví malovat vajíčka, povídat si s koledníky... Ale chci jít s nimi, nechci sedět na zadku a čekat, až mě někdo zmlátí.

Katana-sanTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.