Life with Terka:D

Summer edice 7.Díl:D

Ahooj

A jsme tady zase  u Summer edice:D tentokrát jsem si řekla že bych mohla udělat Typy na leptí párty. Spousta z nás má v létě oslavy narozenin a nebo různé party.A tak tady budete mít pár tipů....Jdeme na to:D


1.Balonky

-Je úplně jedno kolik ti je,ale balonky na oslavě nebo party jsou vždy krásné:D A potom na konci si je budou kamarádi moc odnést.Čím víc barevné tím lepší,anebo když děláte oslavu,kde je všechno v jedné barvě tak určitě v té.


2.Konfety

-Nemyslím tím ty vystiřené z papíru,ale spíš takové ty proužky,které obmotáte kolem kytky,mezi světlem...a tak různě.


3.Jídlo

-To k oslvě neodmyslitelně patří.a je velmi důležité.Nedělala bych noc složitého,spíš lrhkého,ale hezky vypadajícího:D Svělý nápad je ovoce se smetanou,brambůrky,tyčinky, a můžete udělat i něaký dort:D


4.Pítí

-Tak si říkáte conad tím přemýšlet cola je jasná volba.No já bych dala vybrat minimálně ze dvou a to třeba tu colu, citronovou vodu a nebo džus.Hlavně v létě je velké horko,takže nezapoměňte že vody musí být víc než dost.

[Unsupported element format]

5.Hry

-Hry na pobavení jsou určitě důležité.A taky jsou hodně podléhané počasí.Když bude horko,asi nebudete běhat.A radši udělejte něco u čeho se sedí.Hodně fajn jsou různé challenge,kterých je po internetu spousty ( zkus se nezasmát,nikdy jsem...,) a takové.


Tak jo to je vše snad se vám líbilo a do komentářu mi napište jaké oslavy máte vy



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.