Life with Terka:D

Střední vs Základni škola:D

Ahooj

Tak hned na začátek ....já vím teď jsem tady snad půl roku nebyla. Nechci se vymlouvat ale nová škola je pro mě dost velký důvod...no nic to bylo na začátek vše a jdeme na věc:D


Teď si asi říkáte jak můžu po půl roce srovnávat....věřte mi jde to. Pro vás co se letos chystáte na střední školu...snad vám trochu pomůžu.Pamatuji si jak jsem ještě poslední den školy nemohla uvěřit že je konec.Já základku milovala a představa že teď jsem byla se třídou 9 let a zničeho nic je vše pryč. Učitele co jsem znala minimálně 4 roky... zedne na den je už v životě neuvidím.No naprosto strašná představa.Teď jsem půl roku na střední a věřte nebo ne....není to tak strašné.


Tím že jsme byli vlastně všichni noví tak i to seznamování bylo v klidu. Učitelky byly na nás mírnější. A celkově to učení není tak těžké.Teda alespoň pro mě.Když to vezmu kol a kolem tak to je vpodstatě úplně stejné jako na základce.Na učitelky jsem si zvykla celkem rychle.Neříkám že na všechny ale tak to ani na základce jsem nebyla se všema smířená.


Celou devítku jsem chtěla na školu jít sama.Aby mě tam nikdo neznal.No nakonec se mi to úplně nepovedlo ale tím chci říct aby jste se nehroutili když se tam vaše nejlepší kamarádka nedostane.


To je pro teď asi všechno...jestli se bude líbit tak alespoň se pokusím napsat pokračování:D

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Já jsem taky na střední a musím říct,že je střední v pohodě pokud si vybereš ten správný obor a dopředu víš,že tě bude bavit.Moje zkušenost.Takže střední se vůbec nemusíte bát.

Edit 09:50: Ale je fakt,že jsem se bála,že se semnou nikdo nebude bavit,ale pak jsem zjistila,že mám víc kamarádů než na základce.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.