Life with Terka:D

Recenze naaa...Astrid sun

Ahooj

A jsem zase zpět s recenzí..nojo v krátké době rovnou dvě,ale tak co...potřebuji vám to sdělit a pak to bude v pohodě:D Jdeme na to.

Mám tady krém na opalování a krém po opalování.Dohromady stály 120kč  v sadě v kauflandu:DZačneme na opalování....

Je to opravdu velké balení,které má 400ml.s OF 20 střední ochrana,a vzhledem k tomu že nejedeme k moři tak to sem do česka stačí:D Je to silně hydratační,což je vlétě určitě dobře aby jsme se nevysušili jako slupky:D Mléko obsahuje spoustu vitamínů,Beta karoten(A,E,F) s tím se líp opaluje:D,a taky má aktivní ochranu s antioxidanty.Co se mi naněm hodně líbí je to že má vyvážený poměr pro UVA a UVB což jepro ty nežádoucí paprsky...Krém má být voděodolný cožjá úplně nevím...ale tak přetřít se pokaždé co jdeme do vody je lepší přece jenom.. Je to podle mě nejlepší opalovák,který jsem kdy měla a jsem s ním hodně spokojená:D Rychle se vsákne a i příjemně voní:D

A jdeme na mléko po opalování:D

Má 200 ml.což je oproti prvnímu poloviční...možná bych ocenila o něco větší,ale tak dobře. Má extra sklidnující komplex .A také je hodně hydratační,což já mám taky ráda,ale zároveň není mastné.Překrásně voní a udržuje delší a intenzivnější opálení.


Celkově jsem s oběma mooc spokojená a  a jednoznačně bych je doporučila:D


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.