Barbie skákačka
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Bridal Shower Prep
Hra - Bridal Shower Prep
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Vymaluj panenku
Hra - Vymaluj panenku
Video se načítá
Bouncing Clown
Hra - Bouncing Clown
Video se načítá
Snail Bob 3
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Cloud 9
Hra - Cloud 9
Video se načítá
Pets Real Haircuts
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
 

Life by Tess♥

Style it*

Ahoj holky!! Po velmi dlouhé době vás opět vítám na mém blogu. Dnes jsem si pro vás připravila novou sérii článku která s nazývá Style it*!! Budou to články o módě kde si rozebereme např. základní kousky šatníku, kalhoty sami o sobě apodobně. A zrovinka dnes to budou------------------------ základní kousky šatníku!!

Jdeme na to.


Základní kousky šatníku

Košile

- u každého v šatníku by neměla chybět alespoň jedna košile nejzákladnější je bíla, sice je to taková klasika ale každý střih vipadá úplně jinak a každému nékaždý střih sluší a pasuje.


- když se nám bílá košile moc nelíbí je vhodné sáhnout po klasice a to je kostkovaná košile tady už je i volnější ruka protože je velké množství barevných kombinací, vzorů ale i střihů.

[Unsupported element format]

- NEBO velmi hezké košile s různými vzory, obrázky a potisky.

[Unsupported element format]

Sukně

- u každého ve skříni by se mněla oběvit i nějaká sukně. Nejen že jsou sukně elegantní a sexy ale i sportovkyně by si (sportovní) sukni taky vybrala. Já bych zvolila jednobarevnou sukni protože jde potom lépe zkombinovat. Samozřejmě i u jednobarevných sukní je velká škála střihů takže si mylslím že by jsme si vybrala opravdu každá.


- pro ty co si potrpí na ty vzory tu máme taky velký výběr.



Džíny

- protože bude samostatná kapitolka na džíny tak to tu nebudu moc rozebírat ale u každého v šatnku by neměly chybět jednobarevné džíny např. černé, bílé nebo modré (ryflové).


Crop top

- Crop top není základní věc ale v poslední době je hodně moderní a velmi vyhledávaný takže na něj v téměř každém obchodě narazíte. Co je to crop top??? :O Crop top je vlastně krátké tričko (tričko do pasu) s různými vzory může vypadat i jako delší podprsenka. Mně se tento typ triček moc líbí. Asi budu trapná.. Tady o Crop topu píšu jak je moderní.. A Ano já ho ještě nemám. (ale nebojte chystám se si ho koupit jen jsem ještě nenarazila na ten, který by se mi opravdu líbil).


To by bylo pro tento článek vše. Samozřejmě tu nejsou všechny základní věci ale snad nevadí. Já doufám že se vám líbil protože mi dal docela dost práce.

Plus ++++++ i komentář potěší!!

Mějte se hezky.


ShopaholicTeri*

Komentáře

KÁJA - HAPPYVIP

Ty máš ráda A CUP OF STYLE a SHOPAHOLIC NICOL?! A cup of style mají pořad STYLE IT. A tvé jméno začíná SHOPAHOLIC. smajlsmajl

KÁJA - HAPPYTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Fajn článek. Já si myslím, že každý (jako třreba já) nemá v šatníku košili, naopak bych do článku přidala mikiny, ale jinak je článek moc pěkný, dobré téma a zpracování a k textu přidané obrázky... mnozí by se od tebe měli učit smajl A už se moc těším na pokračování smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.