The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
 

Life by Tess♥

#PrayforParis

Ahoj vítám vás u nového článku. Dneska je to na téma #PrayforParis . Je to věc o které si každý myslí něco jiného.Já mám taky svůj názor a něco vám o tom napíšu. Takže jdeme na to!!

Já si myslím že je to úžasné když tolik lidí myslí na událost ve Francii. Změní si profilovky - i já jsem si změnila na fb profilovku - a tím ukážou že stojí při nich a rádi by jim pomohly. Je pravda že jsou tím zamořené všechny sociální sítě ale kdyby se to stalo u nás taky by jsme byli rádi že by na nás mysleli. Zemřelo tam cca 130 lidí a to je mooc velké číslo obětí. Snad se s tím dá něco udělat aby se to už nikdy neopakovalo. :'(     takže #PrayfirParis . ♥♡♥.

Snad moje názory chápete. Jestli souhlasíre dejte +++++ ať všichni ví že při nich stojíme!!!

Klidně napište do komentářů co si o tom myslíte vy. ♥♡♥♡♥

Shopaholic Teri*♥♡♥.

Komentáře

petula17VIP(Svět Fantazie ^^)

OMG! Panebože, teď to je i tady? Nejen že na Facebooku si můžete dát francouzskou vlajku na profilku a ostatní. Je to hrozný, je mi jich líto ale proč? 153 nebo 158 je MÁLO na to, to tady vyvěšovat. Už mě to štve. A kdyby se NÁM něco stalo, dělali by #PrayforCzechRepublic? NE! Tak proč my? Neříkám že nejsem za to smutná a já miluju Paříž ale tohle. To je fakt moc. Už to prostě přeháníte.

petula17To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.