Life by Tess♥

oblíbenci č.1

Ahoj dnes to budou oblíbenci. -druhá série č.1 :)

a to... YOUTUBERKY:


1. Shopaholic Nicol
-podle Shopaholic Nicol se i já tady na blogu jmenuji, protože je moje nejoblíbenější youtuberka. Asi jako každá holka bych se s ní ráda setkala.. ale jak?? vím že existuje UTUBERING atd.. kde je možnost se s youtubery vidět ale je jen v Praze a v Brně..sice jsem z moravy ale prostě je to obtížné. Abych pravdu řekla závidím vám, pokud máte možnost je naživo vidět.

ALE K VĚCI:


Shopaholic Nicol se pravým jménem jmenuje Nikola Čechová a bydlí v Praze. Na internetu lze sehnat její trička a tašky.. ano jsou velmi pěkné.. :)


Tady jsou trička:


A tady je Shopaholic Nicol:


Sledovat Nikču můžete ještě každý čtvrtek na óčku v pořadu GET OUTE.


2. A cup of style

- A cup of style jsou dvě slečny Lucka a Nicole jejichž kanál nedávno dosáhl 100 000 odběrate. GRATULACE!!! obě slečny jsou mi velmi simpatické a pokud je neznáte určitě na jejich YT kanál koukněte.




KNIHA:

- holky z A cup of style vydaly na podzim knížku Móda, krása a životní styl.. já knížku nemám ale slyšela jsem že je super. Navíc tady na blogu jedna  slečna která mám dojem knížku vlastní ji popisuje pro ty co ji nemají. TAKŽe se MOC TĚŠÍM!! :)


obrázek knížky:



To by bylo pro dnešek vše. Já doufám že se vám článek alespoň trošku líbil i když byl o něco kratší. plus +++ i komentář potší.

Uvidíme se u příštího dílu oblíbenců.


ShopaholicTeri*

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.