Life by Tess♥

Nejlepší veci za květen (1)!!!

Ahoj dnes tu mám článek, nejlepší věci.. Bude tu něco od kosmetiky, oblečení, mobilní aplikace nebo jídlo. z této série bude více dílů, takže se máte na co těšit.

Jdeme na to:


1. Kosmetika

- z kosmetiky jsem si za tento měsíc oblíbila matnou leskortěnku od essence the matt (odstín nevím ale bude tu obrázek), stála myslím že 79 Kč ale nevím to jist nicméně pod 100 Kč to bude určitě. Je strasně super, má hnědou barvu a vydrží celkem dlouho. Jen se ze začátku chvíli obtiskává ale potom už je to v pohodě.

Určitě doporučuji!!!

(je to ta 2. z leva - hnědá, jen je na té mojí napsáno ještě the matt jinak jsou úplně stejné)


2. Oblečení

- z oblečení jsem nejvíce teť noslila tmavě modré tričko z Gate o kterém jsem mluvila i v Haulu. Je velmi příjemné, jen co mě velmi překvapilo, že asi po týdnu nošení mi knoflíčky na prsou pomalu upadávali takže nevím co si mám myslet. (já jsem je přišila a už je to v pořádku). Tričko stálo 139 Kč.

Až na ty knoflíky spokojenost. :)


3. Aplikace

- hra která je za mě úplně nejlepší se jmenuje 1010! a jde stáhnout jak na android tak na ios takže super a navíc alespoň na android je zdarma.

Princip hri je založený na malých čtverečcích v různém počtu. kostičky (obdélníčky) skládáte a snažíte se udělat celou řadu když ji uděláte řada zmizí a máte další volné místo pro umisťování.

Mě moc baví.


4. Jídlo

- z jídla poslední dobou piju hlavně pomerančový džus relax který doporučuji ale aby to nebylo odfláknuté tak chci doporučit i Muller Milch nevím jak se to píše ale je to vlastně něco jako studené kakao (pokud máte čokoládovou příchuť). Mňam!!! Stojí okolo 17 Kč. Takže nic extra drahého.


Pro dnešek to bude vše protože nestíhám ale příště budou i další kategorie.

Plus+++++++ i komentář potěší!!!


ShopaholicTeri*

Mějte se!!!!!!!!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.