Kristoff Icy Beard Makeover
Hra - Kristoff Icy Beard Makeover
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Scooby Doo Snackmachine
Hra - Scooby Doo Snackmachine
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
HM Love Mix
Hra - HM Love Mix
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
 

Life by Tess♥

Moje oblíbené značky kosmetiky #1

Ahoj minulé články se vám asi moc nelíbili protože nemají žádné ++ ani komentář, tak snad se vám tento článek bude líbit. Opět to tu složitě popisuju tak jdeme rači na to. Tentokrát to budou moje oblíbené značky kosmetiky. ;)


1. Jedna z  mích nejoblíbenějších značek je Gabrielle Salvete. U této značky najdete téměř všechno a v poměrně dobré kvalitě.


2. Další super značka je Miss sporty která má především dobré balzámy. Nedávno jsem koupila mamce od Miss sporty rychloschnoucí laky na nehty a vypadají dobře. A navíc není tato značka vůbec drahá.


3. Určitě všichni znáte i značku Essence. Od Essence mám voděodolnou řasenku a opravdu jsem si ji oblíbila, je skvělá a opravdu voděodolná. Takže si opravdu u Essence vyberete.


4. I u značky Astor si vyberete. Za mě má dobré rtěnky a i ostatní kosmetiku. Ceny nejsou uplně uspokojivé ale kvalita za to stojí. ;)


5. No a pro dnešek je tu poslední značka ale ne kosmetiky ale parfému. - Christina Agiulera snad jsem to napsala zprávně :D nicméně všechny tyto vůně voní prostě božsky!! Ceny jsou poměrně vysoké ale zase, stojí to za to. My jsme malou vůni asi 15 ml koupili cca za 1000 Kč.


Tak a to je pro dnešek opravdu vše ale ookud bude mít tento článek úspěch můžete se těšit na další. Takže určitě do komentářů napište jestli chcete něco podobného. No a pokud se vám článek líbil dejte určitě +++.

A já vám teda přeju hezký zbytek víkendu a mějte se hezky!!! :)


Vaše  ShopaholicTeri* ♥♡♥

Mám vás ráda!!!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.