Lidařiny (v)tipy

Jak bít rebelem

Zdravím,
tak jsem tu po dlouhé době s nějakým článkem. Tentokrát jde o návod JAK BÍT REBELEM, ke kterému mne inspiroval jeden z wattpadových příběhů.


Jak bít rebelem: 

1) Sehnat rebela
Tak tohle je asi nejdůležitější bod. Nemůžete bít nějakým nástrojem, když ten nástroj nemáte. Vybírejte pečlivě, váš rebel by měl mít tvrdou hlavu (a zároveň nebýt tvrdohlavý) a měl by být menšího vzrůstu. A nebo když už většího vzrůstu, tak muší váhy!

2) Nechat si narůst svaly
Nebo jinak zajistit, že osobu z bodu 1 uzvednete a unesete po delší dobu. Vězte, že tento bod nemůžete přeskočit, hrozilo by, že byste zmrzačili buď sebe, nebo rebela a nikoli osobu z bodu 4.

3) Mít dobrou pojišťovnu pro sebe i rebela 
Kdybyste se náhodou moc rozmáchli.

4) Sehnat člověka, kterého chcete bít
Nepředpokládám, že by někdo chtěl bít rebelem nějaký předmět, spíše si myslím, že budete chtít fyzicky ublížit nějaké osobě. Některé právě asi napadl dotaz, jak zajistit, abyste se vy, rebel i ten člověk setkali na jednom místě. No, můžete je pozvat do cukrárny, do kina, nebo je prostě potkat ve škole nebo v práci. Také si na něj můžete někde počíhat, ale to už zavání stalkingem.

5) Popadnout rebela v blízkosti osoby z bodu 4 
Rebela z bodu 1 chytněte za nohy tak, aby se vám dobře držel a vy jste mohli používat jeho hlavu. On hlavu používat nemusí :)
Zmiňuji důležitost bodu 2. Také si při konání tohoto bodu nezapomeňte zajistit, že vás uvidí málo lidí, jinak jste i s rebelem nahraní.

6) Mlátit, mlátit, mlátit!
Tady už se můžete jen nechat unášet fantazií a touhami. Jo a mimochodem bod 3 je taky důležitý.


Tak to by bylo všechno, snad se vám článek líbil. Doufám, že jste pochopili, že bít s měkkým i je tu schválně jako synonymum ke slovu mlátit, rebel je tedy zde považován jako nástroj. Hodně štěstí s mlácením ♥
Lidara Bluesand

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.