leninčin blog o všem :3

nejpodivnější smrti

tu je par nejpodivnější smrti -


1- Investigativní žurnalista obětoval své práci i svůj život


Každou noc v Anglii přespává kolem 2300 bezdomovců. Investigativní šestadvacetiletý novinář Lee Halpin se rozhodl posunout svou práci o třídu výš a chtěl nabrat zkušenosti tím, že bude předstírat bezdomovce. Chtěl se do nich vžít, aby mohl napsat srdceryvný článek, a tak si půjčil spacák, rozloučil se s rodinou i přáteli a sám vyrazil do ulic. Jako nocleh si vybral zabedněný bývalý hostel, kde přespávalo již několik lidí bez domova, během noci ovšem zemřel na podchlazení.


2-Není vodka jako vodka


Loňský „vítěz“ Darwinovy ceny se živil mytím aut. Když jednou myl nákladní vůz na přepravu lihovin, našel za sedačkou řidiče lahev vodky. Nějak mu nepřišlo divné, že tekutina není čirá, ale modrá a okamžitě si loknul. Po spolknutí mu došlo, že se nejednalo o vodku, ale o tekutinu do stěračů. Během následujících dvou dnů mu bylo stále hůř, a tak navštívil nemocnici. Tam ovšem později zemřel na otravu methanolem. Jeho smrt ovšem zajistila řidičům kamionů zákaz převážení této tekutiny v lahvích od alkoholu.


3-

Kouření zabíjí


V Severní Karolíně kamarád pozval třiačtyřicetiletého Gary Allena Banninga. Po pár sklenicích alkoholu si Gary všiml nádoby od salsy a myslel si, že je v ní nějaký alkohol. Po vypití ovšem zjistil, že se jednalo o sklenici benzínu, kterou měl jeho kamarád u dřezu na odmaštění rukou. Samozřejmě, že mu jeho omyl okamžitě došel a tekutinu z úst vyplivl na své oblečení. Po chvíli se vzpamatoval z šoku, a aby se uklidnil, zapálil si cigaretu. Určitě vám hned dojde, co se stalo. Hasiči o chvíli později přijeli na zavolání sousedů a našli hořícího muže. Podařilo se jim ho uhasit a odvézt do nemocnice, kde ovšem druhý den zemřel.

 

Smrt - ilustrační foto - 4


4-Když zabíjí svařování


Brazilský devětačtyřicetiletý mechanik Sérgio A. Rosa měl za úkol svařit plynový tanker. Bohužel si již nevšiml, že není prázdný a po chvíli práce explodoval. Jeho pozůstatky se našly až 400 metrů daleko.


 

5-Nerváci na invalidním vozíku mohou být zdraví nebezpeční


Před třemi lety v Jižní Koreji se jeden postižený muž naštval, když výtah odjel bez něj. Nikdo neví, proč tak pospíchal, ale v záchvatu vzteku svým invalidním vozíkem několikrát najel do zavřených dveří výtahu, až to dvířka nevydržela a otevřela se. Bohužel pro invalidu však zrovna ve chvíli, kdy se rozjížděl k další ráno a i s vozíkem spadl do obrovské díry.


snad se článek líbí - mužete zanechat koment či like a papa :*
 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.