laurincin blocek

Muj pribech o minulych vanocich

Ahojky lidickyyy!!!!

Omluvam se ze jsem ennapsala claken uz dlouho ale mama mi vzala vsechnu elektroniku protoze jsem moc hrala Avata Star Sue a koukala na ti dily.................... ale ted to mam zpatky takze vam dneska reknu muj pribech o minulych vanocich protoze jsem videla kavai napsat a tak chtci bit fejmusgungus.

tak jdeme na tooooooooooooooooooooo


    Ono se to stalo na posledni den ve skole pred vanocema a my jsme si davali darky jako trida a ja jsem mela anicku a tak jsem ji musela koupit darek a ona strasne chtela jednu drahou barbii panenku ale ja nememla dost penez tak jsem premyslela co ji dam a tak jsem sla do hrackarstvi ji koupit nejakou tu panu ale nic tam nemeli ale byl tam spajdrmen a on byl ruzovy a ja si vzpomnela jak anicka rikala ze ruzova je pro hokli a ja ho kouipila a ja sla domu a dala jsem mu saticky ktere jsem taky koupila a sla jsem spat a dalsi den jsem videla anicku jak mi neco dava na lavici a tak ja jdu k te lavici a tam je napsane at se drzim dal od toho jejiho crashe, uz nevim jeho jmeno. a tak jsem se nastvala a rozhodla jsem se ze ji nedam nic jen cokosku horkou kterou nesnasi a svedu to na evelinu, ktera sedi vedle ni a taky ji hatetuje a tak je ten den kdy si otevirame darky a anicka rika ze dostane ten velky ale ten velky byl pro janicku a ona byla uplne na**ana ze proc ne ja proc ona a ona dostala ten nejmensi a uplne brecela ze ji to urcite dal david ale ten to nebyl protoze ten byl uplne mimo a on dostal nejakou postavicku ale to nas nezajima a tak ja si oteviram muj darek a ja jsem dostala no to neuverite holky............... ja dostala cute husky stuffed toy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





no a potom co jmse si vsichni otevreli ty darky tak se ostatni ptali ostantich ze koho meli a komu davali darek atd a ja to nikomu nerekla a vsichni byli tak dumb ze si neuvedomili ze ja mela anicku ale me nezajima nejaka trapna anicka ja dostala huskyho a to je dulezitejsi.


takze tak holky, snad se vam muj pribeh libil a nezapomente dat like taky sorry za chyby ale mama mi nedovoli byt na pocitaci dele nez do 19 hodin


Áj love you guys and husky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.