Lab Rats

Lab Rats

Lab Rats (labolatorní krysy) jsou na Disney Channel koukněte se na video:


Komentáře

lindas(ANIME!)

ela: myslím, že se časem vždy někam posunešsmajl ...a opravdu nechápu, proč musíš hned být tak nepříjemná smajl)

lindasTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

28jenny: Já uvažuju. V té době mi bylo 16. Viděla jsem to tak. A ano samozřejmě si to uvědomuji. Byla jsem v pubertě. Nevěděla jsem co že mě vypadne. Dnes už bych to asi nenapsala. V pubertě přemýšlíš jinak než v dospělosti.

Edit 20:08: 28jenny: Snažila jsem se o konstruktivní kritiku evidentně.

Edit 20:10: 28jenny: Mrzí mě, že se tě to dotklo ale ne vždy komentáře budou pozitivní a ne vždy se články budou líbit. Tvá kamarádka mi dělala na HPD samé problémy když byla mladší. A psala mi daleko horší komentáře. Stačí se podívat do mých článků z roku 2016 a 17..

Edit 20:11: 28jenny: A teď to nemyslím nijak špatně. Jenom se tady snažím normálně vysvětlit proč jsem to vlastně psala.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

28jenny(♥DIY klub♥)

ela: Dnes jsem se jen tak dívala na články mojí nejlepší kamarádky a narazila jsem zde na tvůj nepříjemný komentář. Moc mě mrzí, že nejsi tak inteligentní a nejsi schopna přejít fakt, že lindas napsala do blogu pouze jednu větu. Proto tě prosím, uvažuj, než něco napíšeš a uvědom si, že na hpd jsou i mladší děti než TY. A jen tak mimochodem, sice odpovídám na tento komentář o něco později, ale i tak prosím, přemýšlej nad nad komentáři, i slovy můžeš někomu ublížit.

28jennyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.