Krvavé poselství

2. - ahoj nový živote

Ahojky, holky! Je tu dalsí krvavé poselství! Jak víme z minulého dílu je naše postava April omráčená a nic necítí, tak ať to pokračuje! 


Co to? To je strašná bolest! Bolest je po celém mém těle, ale kde to jsem? Jsem v lese, OK. Jak sem se sem dostala? A jak se dostat pryč, když se nemůžu hýbat? Něco sem jde, slyším praskání větviček. Co to má být?! Vždyť to vypadá jak vlkodlak! Cení to na mě špyčaté, ostré a mléčně bílé zuby, vystrkuje drápy a kulí to jedovaťe žluté oči! Ale to jsem nečekala! je tu překvapivý zvrat: sahá po mě, to jo, ale, hezky jemě jako by mi vůbec nepřišel ublížit. Někam mě nese, já nevím kam, když si pomyslím jak pohodový a klydný život jsem měla! A jako by mi nějaký hlas našeptával že jsem unavená a že ta cesta se mi už zdá moc dlouhá. Už to začíná, přemáhala jsem spánek moc dlouho. Usínám, ponořím se do světa snů.


No tak, zazvonil zvonec a hororu je konec! :-D  Omlouvám se za pravopisné chyby, snažila jsem se a prosím na jakoukoly chybu upozorněte v komentářích, ať se to neopakuje. ;-)  no nic, to je teda konec BYE!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.