Kristen Stewart

Komenty i krvavé Mary které mě zaujali

 ja sem presne 12.00 vivolaval krvavou mary u zrcadla objevyla se zamnou ale nic semy nestalo mel sem asi velke stesty.


já jsem šla k zrcadlu a řekla jsem věřím v krvavou mary a v zrcadle bylo něco divnýhio byla to mary já nani věřím VĚŘTE SEMNOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


verte neverte ale stalo se mi to v koupelne doma v 00.03 a byla to hruza mela krvave oci no proste hruza nedoporucuji to nezkousejte ja jsem to udelal ta ze jsem 10 rekl krvava maři a zjevilo se mi to.




Tedy, řeknu Vám, prohlížet si tyhle komentáře a přitom poslouchat Bratrovu pomstu, to je fakt... Ale my jsme jednou vyvolávali duchy, myslela jsem, že o tom vím dost. Všechno dělaly kamarádky. Ale jednou jsem nejspíš jednoho vyfotila, pak jsem narazila na tohle... Takže raději mrtvé nepokoušet! Odteď už NIKDY nebudu vyvolávat duchy. - A duchové existují, a já je už raději nebudu rušit, pokud se mi sami neozvou. Krvavou Mary nechci vyvolávat, nechci mít všude krev a zrcadlo roztříštěné neznámou silou napadrť.


tedkom nedavno jsme se dohodli z kamoškami jestli by jsme vyvolavaly krvavou mary.Tak jsme ji vyvolavaly a nejednou sel namne mraz a kamosi otebe utekli a ja jsem na tom miste zustala a za pět minut utekla z mista sla jsem vedle kamaradky a drzela jsem se ji a tedkom jsem se podivala na jednu vec a odpadla jsem.a na druhy den jsem si nic nezpmnela .a jeto cista pracda

Naozaj existuje. Krvavá Marry naozaj existuje. Sme ju videli na vlastné oči ... málom sme sa posrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikdy nesmíte vyvolávat různé duchy, a Krvavá Mary a Satan jsou ti hlavní z nich! No alespoň že jste se poučili a že se vám nic nestalo...
Ohledně Krvavé Mary se nikdy nepokoušejte o vyslovení "Krvavá Mary" nebo "Krvavá Máří", už vůbec ne třikrát a už vůbec, vůbec ne o půlnoci před zrcadlem, to se dostanete do pěkného maléru.


s klukama jsme vyvolavali satana . najednou, ve tmě se objevilo 6 čárek. byl jsem ve družině, oblíkal se, a chtěl jít domu . na zachodě se samy otevřely dveře . zapomněl jsem, že nemám boty . tak jsem šel pro boty . a vtom se to stalo : před očima se mi objevila krvavá mary , začlo tukání na parapet . a zajímavé je to , že se nám každému zdálo něco hnusného. PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM VĚŘTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.