Králíkův blogík

Takhle to dál nejde!!!

Tohle není možné....

 Jdu do školy a co vidím v parku .... prvňáky s cigárem... dala jsem si přísahu: nikdy kouřit nebudu Nikdy!!! Stojí to dost peněz, ale je mi z toho blbě a je to odporný...

 Jsou velikonoce a na koledu přijdou kluci 8 12 a 15 let. Že chce štamprli ten velkej se nedivím, ale ten osmiletej chtěl ještě =0... Nebudu se opíjet, chodit chlastat do klubů... Proč taky? Neříkám že se nenapiju, ale nejdřív v 15ti=)

 Sousedčina dcera nevím kolik jí je.... Je feťačka. Když byla v 6tým měsíci těhotenství a nikomu to neřekla. Spadla na vanu a ... jede na pohotovost. Malá Leonka má mozkovou obrnu a i když jí jsou dva je vyspělá jako 8mi měsíční miminko. Vysoudila ji sousedka, ale svou dceru aby se šla léčit nemůže přesvědčit... Drog se nedotknu nikdy to bych raději kouřila =(

Pokud bude více než 3+ udělám druhý díl =)

Ten třetí případ je nejhorší. S těmi sousedy si rozumíme. Musím pomoct s palacinkama jdou k nám na návštěvu =D

Komentáře

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Super článek. Tyhle ty lidi co jsi napsala v článku jsou opravdu jedna hrúza. Já jednou se napila vína. Ale jen proto protože jsem chtela vedet jak chutná. Rodiče mi dovolili. No každopádne to víno bylo hnusný smajl vúbec mi nechutnalo. A to i máme udelalo radost. Ani já nikdy nebudu kourit ani nic...... Jen to ničí zdravý. A je to fakt odporný. Jinak dávam plus.

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Pěkný článek. Ale lidi se nezmění, pořád to bude stejné, pořád budou lidi kouřit, pít a brát drogy. Změnit můžeš jenom sama sebe a je fine, že se zapřísáhla, jen to dodržet. Ale s tím alkoholem to tam přísný mít nemusíš. Každý se občas napije, jen se to nesmí přehánět.
Třeba u nás ve třídě tři kluci (14 - 15 let) kouří marihuanu. Strašný. H*vada to jsou.

ChilliTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.