Knižní abeceda

KNIŽNÍ ABECEDA aneb co si přečíst - A

Na úvod bych řekla že jsem nárůživá čtenářka. Občas se i něco pokusím napsat na wattpad, ale to nestojí za řeč. V této sérii se chci s vámi podělit o mé oblíbené knihy, stručne vám o nich něco říct a aby v tom nebyl zamtek tak to bude podle abecedy. A dnes je na řadě hned první písmeno A :-)

 A - Anna a král

Tato kniha je podle filmu a já se nemůžu rozhodnout která verze je lepší. btw. ve filmu hraje Tom Felton♥. Knuha se odehrává ve devatenáctém století. Anglická učitelka Anna je pozvána i se svým sinem Louisem do Siamu (doufám že to byl Siam, protože už sem to nečetla) aby učile královu rodinu. Teda, nechtěla bych mít dvacet manželek a padesát dětí XD. Ale dál, Annin příjezd neproběhl podle jejích představ a ona si musí vydupat setkání s králem. Anna si musí zvykat na nové mravy ale její anglické vystupování krále začíná přitahovat. Jejich společenské postavení jim neumožňuje spolu něco mít, ale jejích přátelství je i tak dost zajímavé.

Protože na A mám jenom jednu knihu - slibuju že některá písmena budou mnohem bohatší - a nechci aby to bylo moc krátké, hodím vám sem ještě základní údaje

Název: Anna a král

Autor: Elizabeth Handová

Žánr: Historická romance

Rok vydání: 1999

Počet stran: 203

Doufám že se těšíte na další písmeno :-D



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.