Knihovna typů

Girl Online

Ahoj (dnes jsem tu já ta starší), nedávno jsem si koupila tuto knížku, dnes jsem ji dočetla a tak se s vámi chci o ni podělit, doufám že se vám bude líbit stejně jako mně je totiž moje nejoblíbenější.

název:GIRL ONLINE

autor:ZOE SUGG (ZOOLLA)

Tuto knížku napsala anglická YOUTUBERKA Zoolla a pomáhalo jí sní několik dalších lidí.

Tato knížka vypráví o 16leté dívce jménem Penny Porterová, má staršího bratra Toma a svého vůbec nejlepšího přítele Elliota.

Penny není až tak oblíbená a tak se ostatním spíše vyhýbá, ale za to strašně ráda fotí a tak ji učitel poprosil aby fotila i školní představení na kterém se ale stane obrovský trapas.Po dlouhé době to zdělí i rodičům, kteří mají před Vánocemi pracovně letět do New Yorku a tak jí navrhnout ať letí s nimi taky s nimi Elliot. Pen tam potká príma kluka a vážně se zamiluje, a jelikož píše blog v anonymitě pod přezdívkou Girl Online , tak to zdělí svým čtenářkám. Nakonec se z toho vyklube její největší trapas v celém jejím životě.A jelikož vám nechci nic víc prozrazovat tak vám jenom řeknu že to dopadne dobře, ale ke konci je to pěkně napínavé.

Doufám že se vám tento článek líbil a že si knížku přečtete (beztak  už ji každý zná, ale chtěla jsem se s vámi o ni podělit)                                                 S pozdravem váš/můj bloček. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.