Kiwča :D

5 zajímavých způsobů na trénink v Minecraftu

HOLA!

Tento článek je pro ty co stále ještě občas z nudy zapnou starý známý Minecraft. A nebo pro ty co se nudí a potřebují číst a hodnotit články. :)  Já teda hraju hlavně na serverech a co vy? Je tam docela potřeba PvP a taky i parkour..... A proto vám dneska napíšu několik způsobů jak trénovat nejen na Minecraft servery :)

(Ano! Gogik01 hraje Minecraft! Od teď ji nenávidím a budu hateovat! Klidně si posluž já si z toho nic dělat nebudu..... Je to moje věc a já doufám, že to budete respektovat a že většině z vás Minecraft nejen nevadí)

1) Pod širým nebem

Trénujeme: PvP

Prostě si dejte survival zapněte cheaty a givněte si (nebo si vezměte z creativu) nějaké zbraně a brnění. Pro začátek třeba jen kožené brnění a dřevěný meč (popřípadě kdyby to nešlo potom kroužkové brnění a železný meč, železné brnění a železný meč, zlaté brnění zlatý meč, dia brnění dia meč, popřípadě luk a lektvary a speciální šípy-podle vašeho umění :D ). No a potom se stačí vybavit nastavit survival a noc a jde se přežít! Svůj život si musíte vybojovat :) A ještě lepší to bude na rovině, aby jste měli rozhled :D 

2) Tarzan!

Trénujeme: Parkour

Jednoduše si najděte (pokud znáte seed bude ho jednodušší zadat.... Zkuste si to třeba najít) džungli (můžete i lesíky) a vyšplehejte případně vylezte na strom..... Dejte si survival.... A jde se hrát na Tarzana!!!


3) Aréna! :-O

Trénujeme: PvP

Ne každý hráč na PvP serverech jde srovnat ani s tím sebesilnějším mobem. A proto si zkuste pozvat kamarády a trénujte s nimi PvP v nějakém vytyčeném prostoru. Nebo můžete trénovat rovnou na serverech! Skywars, Luckywars,...... Spousta PvP serverů :) Tak do toho!!!! 


4) Zbytek?

Trénujeme: PvP

PvP jde také trénovat v Netheru, Endu, Dungeonech a nejlépe asi v módech ve kterých jsou speciální monstra navíc :) Také si můžete naspamovat hard moby jako třeba Wither skeletona atd. 


5) Ano zbytek, ale jiný! 

Trénujeme: Parkour

Dále můžete trénovat parkour opět na serverech, kde jsou parkour mapy. Dále si můžete vy sami nebo váš kamarád postavit parkour mapu nebo si ji můžete stáhnout..... Je to jen na vaší fantazii :) 


A samozřejmě možností je nekonečně mnoho! :) Doufám, že i ti, kteří Minecraft nemají v lásce si to alespoň přečetli než začali komentovat :) Chcete třeba další článek o Minecraftu? Jo a dále plánuji nějaké tipy na hru The Sims 4 :) To snad bude si i lepší :)

No uvidíme! 

Zatím

Adiós y Minecraft! (Nashledanou a Minecraft! :) )


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.