Cookie Connect
Hra - Cookie Connect
Video se načítá
Clothing Store Hostess
Hra - Clothing Store Hostess
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
 

Kiomi's FNAF blog

SNAZ Phone girl

Není to ještě přesné, ale brzo bude :D. Tady nahoře je to anglicky, dole je to česky;)

Night 1
Hello? Was it you, new night guard? Ah, yes. Hello, im the phone girl and my work is tell you information of this restaurant. Remember you to the Freddy and his friends? They walking in the night and they tried kill the night guard. Umm, the Zero's band isnť different. Don't worry, you have got the doors. But the energy fades. You have got a flashlight too, but that so far not mind. The first night didn't hard, but better watch out. Okay, the important informations you know. Tomorrow bye!
Night 2
Are you there?! hehehehe....Hi!! The next night......okay, you are lucky guard! Today apart from band wakes up the robotic twosome behind the hangings. They names are Fritz and Zeky. If they stand by the door, just close it. Ummm, its all today. Bye tomorrow.
Night 3
Hello, its just me. Listen, today you are in the danger!! Today wakes up the Shadow Zero. Shadow Zero can pass through closed doors. But if you use the flashlight on Shadow Zero, you should be okay. Shadow Zero sooner locked on the Parts and service, but she foun way, how unlocked the door. Therefore, it is not worth before closing the doors. Good luck and maybe tomorrow bye!
Night 4
Hello? Oh, youre alive!! Im so happy. Today you should check the Dark room behind the stage. In this room lives animatronic known as Rednicol. She cant open the door, therefore simply close, if she stand by behind it. Attention to Shadow Zero!!! Good luck and bye tomorrow.
Night 5
(Oddechování) Uf...hello!! (Oddechování) listen, today you are in the danger (Oddechování) But me too. Im..wait a minute, please!! (zvuky běhu, bouchnutí a zamykání dveří) Im locked in the parts and service, and Shadow Zero is somewhere here. (Oddechování) Can you for this night entice Shadow Zero from me? Its easy...(Oddechování) Every hour click the to the button on the camera in the kitchen. Is there just for this night. tomorrow it isnt there. (Oddechování) Please, otherwise I'll die!! (Oddechování) Please!!! Thank you, and maybe tomorrow bye. Please!!
Night 6 (Phone girl byla zachráněna, jinak umře i hráč)
Hi!!! Very very thank!!! You are kind! Im now alive thanks to you! And I've prepared a surprise for you: Kyra, Greandy, Zero, Darja and Blomyse are locked in the Pars and service! Yes, today can kill you just Rednicol, Fritz, Zeky or Shadow Zero!! Its great, is not it? It is my due as a thank you. Otherwise, the robots are not locked at night. I dont know why, but its prohibited. Okay, bye and realy thanks!! Dont worry, tomorrow its the end. Hehehe...okay, bye!!!


Noc 1
Ahoj? Jste to vy, nová noční hlídačka? Ach, ano. Dobrý den, já jsem phone girl a moje práce je říct vám informace o této restauraci. Pamatujte si na Freddyho a jeho přátele? V noci chodili a snažili se zabít nočního hlídače. Umm, banda Zero není jiná. Nebojte se, máte dveře. Ale energie mizí. Máte taky baterku , ale té si zatím nevšímejte. První noc není těžká, ale dávejte pozor. Dobře, důležité informace víte. Zítra na shledanou!
Noc 2
Jste tady?! hehehehe .... Ahoj !! Další noc ...... dobře, vy jste šťastná strážkyně! Dnes se na rozdíl od kapely probudí robotická dvojice za závěsy. Jejich jména jsou Fritz a Zeky. Pokud by stáli u dveří, jen je zavřete. Hmmm, to je dnes vše. Čus zítra.
Noc 3
Dobrý den, to jsem jen já. Poslouchejte, dnes jste v nebezpečí !! Dnes se probudí Shadow Zero. Shadow Zero může projít zavřenými dveřmi. Ale pokud budete používat baterku na Shadow Zero, měli byste být v pořádku. Shadow Zero byla dříve zamčená v místnosti na náhradní díly a servis, ale ona našla cestu, jak projít dveřma. Proto namá cenu před ní zavírání dveří. Hodně štěstí a možná zítra na shledanou!
Noc 4
Ahoj? Oh, vy jste naživu !! Jsem tak šťastná. Dnes byste měla zkontrolovat temnou místnost v zákulisí. V této místnosti žije animatronik známý jako Rednicol. Ona nedokáže otevřít dveře, a proto je prostě zavřete, kdyby se objevila za nimi. Pozor na Shadow Zero !!! Hodně štěstí a na shledanou zítra.
Noc 5
(Oddechování) Uf ... ahoj !! (Oddechování) poslouchejte, dnes jste v nebezpečí (Oddechování) Ale já taky. Já...počkejte chvíli, prosím !! (Zvuky běhu, bouchnutí zamykání dveří) Jsem zamčená v místnosti náhradních dílů a servisu, a Shadow Zero je někde tady. (Oddechování) Můžete pro tuto noc lákat Shadow Zero ode mě? Je to snadné ... (Oddechování) Každou hodinu klikněte na tlačítku nakameře v kuchyni. Je tu jen pro tuto noc. Zítra to tam už nebude. (Oddechování) Prosím, jinak zemřu !! (Oddechování) prosím !!! Děkuji vám, a možná zítra na shledanou. Prosím!!
Noc 6 (Phone dirl była zachráněna, Jinak umře i hráč)
Ahoj!!! Velmi, velmi děkuji !!! Jste laskavá! Jsem naživu díky vám! A proto jsem připravila pro vás překvapení: Kyra, Greandy, Zero, Darja a Blomyse jsou zamčené v místnosti na náhradní díly a služby! Ano, dnes vás může zabít jen Rednicol, Fritz, Zeky nebo Shadow Zero !! Je to skvělé, ne? Je to mou zásluhou jako poděkování. V opačném případě, roboti nejsou na noc zamykáni. Nevím proč, ale jeho zakázáno. Dobře, ahoj a opravdu díky !! Nebojte se, zítra je konec. Hehehe ... Dobře, čau !!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.