Ariana Grande Make-Up
Hra - Ariana Grande Make-Up
Video se načítá
Style Queen
Hra - Style Queen
Video se načítá
Robot Unicorn Attack
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
 

Kiomi's FNAF blog

Posedlá Purple guyem 5. díl

Ahojky!! Nerada to říkám, ale toto je poslední díl "Posedlá purple guyem". Tak se podívejte na můj předchozí článek, a rozhodněte, jaký bude další příběh. Ale snad vám nebude vadit, když si dám pár týdnů oraz. Jako né od všech článků, ale jen od psaní příběhů ve středu. Platí!? :D

Každým dnem se Alex postupně v sebeovládání zlepšovala. Jen bylo všem divné, že se už dva týdny Purple guy neobjevil. Ani se neozval. Až jednou: Alex zrovna trénovala zachytávání předmětů v letu, když se jí najednou zatočila hlava. ,, Alex, co je?" zeptala se Mangle, která byla jakousi učitelkou v házení. Přihlížející roboti vyskočili. U Alex se vytvořila fialová díra, která velkou sílou táhla Alex do sebe. ,,Pomoc!!" zařvala Alex a natáhla konečky prstů ven z díry. Mangle se sesunula po stopě k ní a v rychlosti se jí snažila svou rukou zachytit alespoň za jeden prst. Ale Alex dokonale zmizela v díře, která se hned po vcucnutí Alex uzavřela. Roboti se na sebe podívali. Mezi nimi plavala jen jedna otázka.
Co bude teď?
Alex se objevila.....vlastně nikde. Všude bylo černo, ani nebylo poznat, jestli to "něco", kde byla, někde končí. ,,Konečně čas!! Konečně tě ovládnu, a budu moct si vzít tvé tělo!!" ozval se hlas Purple guye. ,,To se ti nepodaří" procedila mezi zubama Alex. ,,Jsi si jistá?" řekl lhostejně Purple guy a najednou se prostě zvedl vítr. Alex se jen taktak udržela na nohách. Najednou ucítila bodání na hrudi. ,,Už jsi vyslabená? To je škoda, jsme teprve na začátku!!" zasmál se znova Purple guy. Její ruce pomalu nabíraly fialovou barvu. Její obyčejně bílé triko od místa, kde je srdce začalo taky fialovět. Vítr byl stále silnější. Vlasy, které měla rozpuštěné se začaly samy svazovat do culíku a z očí se staly jen bílé prázdné oblouky(OMG, to by vypadalo krutě, kdyby to bylo zfilmovanýXD). ,,N...e....po..da..ří..se...ti....to!" zařvala Alex. Purple guy se před ní zjevil. ,,Ale no tak...tak už to vzdej!!" Stál přímo před ní. Alex se s bolestí zadívala za něj. Zahlédla v té tmě bílé světlo. No jasně!!! Ta černota je něco jako Purple guyův svět! A to světlo je prasklina v něm!! Možná, že když.....Alex se odhodlala. Narovnala se a rozběhla se proti němu. Ze všech sil se odrazila a ve skoku strčila do Purple guye. Ten jen zahulákal. A přesně, jak Alex doufala, prorazil tu bílou prasklinu a propadl se do normálního světa. Alex skočila za ním.
Probrala se, jak leží na zemi. A hned dostala záchvat smíchu. No kdo by se nesmál, kdyby před sebou viděl Mangle, která drží ducha Purple guye za ocásek(takový ten konec těla, co má každý duch, jak je to do špičky :D), a ten Purple guy máchá kolem sebe rukama jak blbec. ,,Alex!! tys to zvládla!" objal Alex Bonnie. A všichni roboti. ,,No tak, lidi dost, než mě umačkáte!!" zasmála se Alex. ,,No, to je radosti!" dal si Purple guy trucovně ruce na hruď. ,,Mimochodem....přineste purple Freddyho!" zakřičel Freddy a Chica s toy Chicou přivlekly fialového medvěda. Mangle sekočila ze stropu a mrskla ducha Purple guye do kostýmu. Rychle přiklapli hlavu a bylo vymalováno. ,,My už se o něj postaráme!" řekl Foxy. ?Ale ty nám budeš chybět." Loučení bylo smutné. Ale Alex byla volná.

Tak, to by bylo z tohoto příběhu vše. Mějte se hezky a Ahojky!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.