Kimmy 007

My night routine for school

Ahoj všichni, dnešní článek je my night routine..... to jste si asi už přečetli, ale to je fuk takže tak no....Tak můžeme začít.


Škola mi končí 13:10, ale domů chodím kolem druhé až půl třetí. Není to tím že bych od školy bydlela daleko (od školy bydlím sotva 100 m) ale proto že se často zdržuji v šatně a čekám na kamarádky než příjdou z obědu a potom si jdem sednout do bufetu nebo jdem někam ven.

Když příjdu dom, tak se ze všeho nejdřív naobědvám a potom jdu do pokuje, přihlásím se na facebook a napíšu do skupiny naší třídy, jestli máme na další den nějakej úkol (sem totiž líná si psat úkoly do deníčku, na co když na skupině se asi deset lidí za celý den zeptá na tu samou otázku co já...) Když zjistím jak jsou učitelé šílení tak mi nezbývá nic jiného než jít dělat úkoly. Když mám vše hotové, tak se jdu nasvačit a potom když vím že na druhý den z něčeho píšem, tak se jdu učit. Kdyby se náhodou stalo že by sme z ničeho nepsali, tak jdu s kamarádkama ven nebo jen tak sedím u noťasu a poslouchám písničky. Kolem půl sedmé večeřívám a opůl osmé se jdu osprchovat. Umyju si hlavu atd..... když vylezu ze sprchy tak si odlíčím obličej a vyfénuju a rozčešu vlasy. Když se rodiče dodívají na zprávy tak si společně pustíme nějaký film a rozděláme si k tomu brambůrky nebo uděláme popcorn. Když skončí film tak si jdu vyčistit zuby a lehnout si. Ale ještě nejdu spat, poslouchám písničky a píšu si ze svou BFF. Jo a chdím spat docela pozdě, protože mám teď posunutý takový to teď si nevzpomenu jak se to jmenuje , kdyžtak mi to někdo napište do komentu. Jde vlastně o to že neusnete dřív jak př. v deset. Já chodím spat o půl dvanácté, ale od dneška se budu snažit chodit spávat dřív.

[Unsupported element format]      [Unsupported element format]


Tak tohle je pro dnešní článek vše. Jestli se vám líbyl dejte +, komentujte a dejte mi follow(jestli chcete) :D



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.