Kikoušův život

ŠÍLENÉ jarní počasí

Hewwow lidičky! Tady Kiki.


Chtěla bych se s vámi podělit o můj zážitek z víkendu. Určitě víte že venku teď často fouká pře je tam šílený počasí a to jako fakt šílený. Jenom dneska jak sem šla do školy tak mě to tak ofouklo že jsem málem spadla. No a u kámošky zase sněžilo když tady svítilo slunko jak v létě. Ale to se co stalo o víkendu bylo něco. Jak jsem psala tak foukal strašný vítr no a sousedi mají takového roztomilého pejska a ten se šel projít ven na zahradu. Nvm proč asi chtěl na malou tak ho pustili. On ale foukal tak silný vítr že ho to málem chudáka odneslo! Už jsem ho viděla na obloze jak letí, ale byl pořád na zemi. Jen si chudák počůral nohu jak foukalo protože mu vítr změnil směr proudu. Jsem ale měla trochu strach protože to vypadalo, že se každou chvíli objeví tornádo, ale mamka říkala, že to by muselo foukat víc.


No ale odpoledne jsem najednou slyšela venku PRÁSK! Tak se kouknu z okna a on nám leží strom na zahradě. Ležel asi tak přes tři zahrady a zdemoloval nám celej plot. Tak jsme čekali až přestane foukat a taťka to šel pak se sousedy pořešit, pořezat ať tu nezavází. Bylo to šílený ale pak přestalo foukat a už svítilo sluníčko. Teď ale budeme muset opravovat plot což je otrava. Neměl ten strom padat když byl tak starej a chabej. Chjo.

Doufám že se aspoň vy máte dobře. Za chvilku je víkend a já se těším až si zase odpočinu! Tak se mějte, byla bych ráda za komentáře ale jak se vám bude chtít :)))
Tak zatím -Kiki


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.