Kikoušův život

Léto - Nejkringeovější roční období

Hewwow lidičky! Tady Kiki.

Vítejte v mého nejnovějším článku plném cringe o létě! Připravte se na mega dávku slunečního šílenství, přehřátých mozků a trapasových momentů, kterých i samotné sluneční paprsky litují. Proč je léto takové mega cringe, ale zároveň tak zabavne!


1. Sluneční popáleniny

Fakt, kdo nezažil ten feel, když si zapomeneš namalovat tělo ochranným opalovákem a nakonec ho máš rudý jako rajská polévka? Sluneční popáleniny nejsou jen bolestivé, ale také způsobují situace, při kterých se všichni ptají, co se to vlastně stalo.


2. Plavkový styl a oblečení
No tak to fakt nemáte tucha, jak je směšné dívat ty lidi v plavkách, když si vystaví všechny své nedostatky. Od miniplavek, které ukazují fakt naprosto vše, až po strašné kombinace vzorů a barev, plavkový styl je naprostý opak vkusu.

No jednoznačně, léto přináší oblečení s takovými trapnými detaily, že je bys raději neviděl. Od průhledných materiálů až po nepatrně roztrhané části na těch nejkritičtějších místech, oblečení dokáže vyvolat trapné momenty, které se ti zapíší do paměti (a do paměti všech kolem tebe) na celé věky.


3. Přehřáté mozky

Když jsi jednou zapomněl, kde jsi dal klíče od auta, jak se jmenuješ, nebo kde jsi zaparkoval na pláži, tak vís, o čem mluvím. Horka fakt zvláštně ovlivňují naši schopnost přemýšlet jasně a často to končí trapasy.


4. Šílené tanečky s opalovacím krémem

Pokud jsi už zapomněl na ty fakt šílené a nemožné tanečky s opalovacím krémem na pláži, tak to neexistuje. Od neohrabaných pokusů o natření se všude, kam tě ruka dosáhne, po zkažené pokusy o roztažení pláže a odražení slunečních paprsků, tyto tanečky jsou naprosto top cringe.


Takže tam to máte! Krátký, ale cringe článek o létě plný trapných momentů a zábavných situací. Ať si už užíáte sluneční paprsky na pláži, zkoušíte nové trendy plavkového stylu, nebo tančíte svůj vlastní opalovací taneček, nezapomeňte si užít všechny trapné momenty, které léto nabízí. Léto je fakt zvláštní období, které je plné nezapomenutelných zážitků a úsměvů.

-Kiki

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.