Kiki_nkaa

Slza - Aneb život Slzaholika

Určitě každý ma nějakou oblíbenou skupinu zpěváka nebo zpěvačku a u mne je to právě skupina Slza


Slzu jsem začala poslouchat v roce 2015...od hitu Celibát. A věděla jsem už od začátku že je milují..

Od te doby jsem musela na jejich koncert...a nakonec se stalo a to 19.9.2015

Byl to úžasný den...ale potom? Dozvěděli se to lidi ve škole..a začali narážky typu 

"Jsou teplý" a dalsi (nechci psát sposta slova)

Bylo mi to ale jedna, prostě jsem na základce neměla kamarády. A proč? Protoze posloucham Slzu a nestidím se za to? Proto? 26.8.2018 mne ceka asi uz.12 koncert Slzy...a co? 

I já mám své sny..a ze je můj sen si zazpívat s Petrem Lexou...? A co řeknu to verejne..sice se to nesplní ale porad muzu mit sen a jednou doufat...Lidi!!! Každý ma právo byt takový jaký je....Tento nazor mám od jedné Youtuberky Jmenuje se Lea a je taky sama sebou...Kvůli škole..a těm urazkam jsem přišla asi o 5 koncertu Slzy..a to jen ze strachu, přestala jsem je poslouchat...ale časem? Casm jsem zase začala..a dnes už je mi to jedno..at si každý říká co chce...

Pokud jste to dočetli az sem, tak vám děkuju...a jeden příklad...já třeba nemusím Justina Biebera...ale třeba moje kamarádky jo, a co tak ho maji rádi??!  Sice si reknu Ježíš Justin...ale nenadavam jim za to...a to je pointa toho článků, nenadavejte neodsuzuje a žijte sve sny. DĚKUJU.



Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Kikidraho: Tak to jsem ráda pomohla. Jen bych dala pryč tu větu v závorce. Ostatní už to budou mít kompletní, a pokud si nepřečtou tuto konverzaci, tak to ani nemusí vědět, že se něco pokazilo.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kikidraho

Naty a Kája: JoJo, ja si vsimla ze když jsi to okomentoval, tak tam byla jedna věta..a asi bych na to nepřišla..takže dekuji že díky tvemu komentáři jsem to mohla opravit

KikidrahoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.