Kdoví???

Jak protřídit kosmetiku

Ahojky, nevíte jak doma protřídit kupy, a kupy kosmetiky a ptáte se sami sebe jak protřídit kosmetiku, ale nikde na stránkách jste to nenašli, poradím vám.


krok 1.: Podívejte se na ni a řekněte si jestli její skldování j v pořádku, jestli vám vyhovuje a jestli by ste ho nechtěli nějak změnit, v tom případě, že ano, tak v hlavě si promyslete cca jak?


krok 2.: Vše vyndej z poličky, šuplíku, komody, ... vytři vlhkým hadříkem, ten prostor.


krok 3.: Začni zase dávat věci v sekcích do prostorů, kde je chceš mít uloženo. Dávej je v sekcích make-uyp, tvářeny, bronzery, rozjasňovače, pudru, ... 1. Vždy si u každé věci uvědom, od kdy ji máš/ jak dlouho ji máš. doba tvého používání by se měla shodovat s doporučenou otevírací dobou produktu. 2. uvědom si kdy jsi tu věc použila naposledy a jestli ji ještě použiješ, může to být i odstínem, značkkou, nebo tebou zvolenými důvody. 3. Nezapoměň, že ikdyž je produkt novější nebo nevypoužívaný, tak je nutno ho vyhodit jestlipak projde dlouho (1 rok max.) doporučenou otevírací dobou.


krok 4.:Štětce roztřiďuješ podle toho jak vypadají, jestli nepouští moc chlupů a také jak dlouho je máš neměla bys je mít totiž více než 6-7 let (pokud ti štětec tk dlouho vydrží.


NEZAPOMEŇ KOSMETIKA BY SE MĚLA TŘÍDIDIT MINIMÁLNĚ 2x ROČNĚ!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.