Karoline F.

JAK SE MALOVAT

Ahoj! Dnešní článek je o tom, jak se lehce namalovat. smajl Jelikož jsme relativně malé, tak si myslím že bychom to s make-upem neměly přehánět.
1) Make-up - ten nepoužívejte, stačí korektor (je krémový nebo tekutý) ten použijte na kruhy nebo na nedokonalosti, ale na pupínky použijte jiný korektor, protože je to nehygienické a mohly byste přenášet pupínky na jiné místa. smajl Vyberte si správný odstín!!!

2) Pudr - pokud máte mastnou pleť, použijte pudr na celý obličej ve stejném odstínu pleťi, nebo bílý (transparentní) pudr, nejde vidět, ale zmatní pleť. Pokud máte sušší, nebo normální pleť pudr použijte jenom na čelo a na nos.

3) Tvářenka - je super věc obzvlášť pokud jste bledé, ale s mírou! Tvářenku naneste na líčka (jablíčka) pouze lehce, nechcete přece vypadat jako Marfuška smajl

4) Konturování - o tom někdy přístě..

5) Obočí - pokud máš obočí, se kterým spokojená, přeskoč tento bod, ale pokud nejsi s obočím spokojená tak čti. Nejrychlejší variantou bude tužka na obočí [Essence Eyebrow designer, 45 Kč] kterou obočí jenom lehce vykreslíš na místech kde je třeba. Další rychlou variantou je řasenka na obočí [Essence make me brow, 89 Kč] tím obočí vyčešeš jako řasy řasenkou. Pozor, moc obočí nevyplňuj, nechceš mít přece na obličeji 2 slimáky!

6) Řasenka - s řasenkou to také moc nepřeháněj. Každému vyhovuje jiná řasenka, tak se koukni do drogerie a vyber si nějakou a zkus ji. Pozor, dolní řasy moc nemaluj, nechceš vypadat jako panda!

7) Oční stíny - žádné kouřovky jako z instagramu nenos! Jsme na to mladé a nebude to pěkné. Postačí ti 3 stíny. Matný tělový, matý světle hnědý a nějaký třpytivý krémový stín. Na celé víčkou použí matný tělový stín a do záhybu oka matný světle hnědý. Pokud chceš, můžeš na víčko použít i ten krémový stín. Pokud ale chceš používat 2 stíny, je třeba mít ztácecí štětec, aby jsi rozmazala přechody. Pokud si nechceš pořizovat štětce, tak použí na celé víčko jenom krémový stín.

Doufám že se vám tento článek líbil 

Komentáře

Dagmar11111(Girl´s Dream)

„Jelikož jsme relativně malé, tak si myslím že bychom to s make-upem neměly přehánět."
*Podívá se na délku článku.*
Jakože,co? Ty mi chceš říct, že se takhle maluješ anebo si jen hraješ na malovací odbornici?

Dagmar11111To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Je ti 13 a maluješ se? Vím,že je každého věc co dělá,ale já jsem ve 13 letech nevěděla co je to pudr! No jo jiná doba.

Edit 19:18: Raději malování přenechej mamince...

Edit 19:20: Já jsem totiž běhala venku a užívala si dětství a neměla rande s řasenkou.....

Edit 19:21: Neber to nijak zle smajl

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kocka perskaVIP(ANIME!)

"Jelikož jsme relativně malé, tak si myslím že bychom to s make-upem neměly přehánět." Já mám lepší nápad. Co třeba nic s tím make-upem nedělat a nechat to mamince?

kocka perskaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Kája F.VIP(Poradna pro holky)

kocka perska: Ten make-up co mám, není mamky, ale můj. A takhle se vůbec nemaluju, byla to rada na vyžádání. To že tam píšu asi 7 produktů, neznamená že z nich používám tunu. Používám je jenom v malém množství, a make-up ve finále vypadá velmi přirozeně.

Kája F.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.