Kakajíčko s Otys

Množírny a psi bez papírů! - Otakarčin názor

Vítám vás u dalšího článku. Než k němu přejdu, chtěla jsem se vás na něco zeptat. Nedávno mi jedna osoba napsala pod můj článek ať se těch názorovek držím a změním podle nich i název blogu. Ale zase jedna osoba mi řekla, že jsem inteligentní (Pokud si čte tenhle článek paní Artemia, moc jí za to děkuju.) a že by mi šly i jiné typy článků. No, chtěla bych vědět názor i ostatních, jestli mám přejmenovat svůj blog, aby se to týkalo názorovek, nebo mám jméno nechat a psát i jiné typy článků a jaké. Napište mi to do komentářů, budu za to moc ráda. Tohle bude asi všechno, co jsem chtěla k tomuhle říct a už přejdu na článek. 


Především na Facebooku a YouTube se rozjel takový trend ,,Množírny a psi bez papírů!" Na tohle téma natočila video Sára Holanová  A.K.A. (čtěte: Ej Kej Ej - nebo si to přeložte jako: známá jako) holka Fattyho Pillowa.

 

Tuhle holku jsem nějak extrémně nevnímala do té doby, než natočila video ,,Trend YOUTUBERŮ - množírny !!!" (Odkaz na něj naleznete ZDE.) Na tohle video už řekli svůj názor např. peeetaaaTVVivian Vein a spousty dalších YouTuberů... Abych celkově shrnula o čem Sára v tom videu mluvila bylo to, že se začala navážet do jiných YouTuberů, nadávala jim, pak pustila nějaké video z množírny a pak už tam jenom nadávala... Možná kdyby to podala v klidu, tak by ji bralo vážně více lidí, ale ona tam prostě nadávala. Pardon Sárinko, ale celé to tvoje je prostě jednoduše bullshit. No a teď Haters do mě. A taky jsem nějak nepochopila pointu toho videa, Sára se nějak snažila vysvětlit, jak je strašně špatné mít psa bez papírů, ale já nechápu proč. Ano, to místo, kde mají feny k tomu, aby pořád rodily a ti majitelé z toho mají dobré love, tak to je špatné, ale nevidím žádnou špatnost v tom, když třeba vaši sousedi mají dva psi: fenu a psa a těm dvoum psům se narodí štěňata, narodí se jim třeba 10 štěňat a jedno vám dají... To je taky hnusná množírna? Ok, dejme si tenhle příklad na lidech. Jsou kluk a holka a ti spolu čekají děti, narodí se jim třeba trojčata a ten kluk a holka, kteří spolu ty děti mají někam odjedou a tam umřou a ty jejich děti si vezmou do péče tchyně a tchán... Tohle je taky hnusná množírna? A navíc... Sára má taky psa bez PP, tak nechápu, proč natáčí video, kde říká jak jsou psi bez PP strašní apod., když sama toho psa má. Taky v tom videu řekla, že když půjdete do útulku a z tama si vezmete psa bez papírů, že tím zmaříme naději jednomu psovi v útulku, že najde domov... Když to takhle řeknu: Tak Sáro jsi blbá nebo ano? V útulku se většinou o ty psy nestarají a když jsou tam ti psi dýl a nikdo je nechce, tak jdou na potrat, ale když si z tama toho psa vezmete, tak tomu psovi jedině pomůžete! Nebo ty psy máme radši nechat utratit nebo co? Pokud se o toho psa bez PP z útulku budete starat, venčit ho, krmit, hrát si s ním atd., tak ten pes se bude mít u vás 100x líp než v tom útulku. Tak už opravdu nevím, co za bullshit to Lady Pillow zase řekla... A taky v tom videu Sára řekla, že ať si pod video argumentujeme jak chceme, ale, že ona má prostě pravdu. Teď ať mi někdo vysvětlí v čem tu pravdu má. V tom, že psi v útulku se mají líp, a že psi bez PP jsou odpad? Tak to promiň, ale to už má větší pravdu i člověk, který řekne, že pomeranč je úplně stejný jako banán. 

 


Fajn, teď chci něco říct já. Když mi bylo asi 4-6 let, tak nám umřel pes a máma chtěla koupit nového, nebo spíš novou. Dřív jsme měli psa a ten si všechno značkoval atd. A tohle už mámu štvalo, tak chtěla koupit fenu. Chtěla nějakou střední, prostě žádného kabelkového psíčka a ani žádného bojového, velkého psa, prostě něco mezi. Ale když ji sháněla, tak všude byli ti předražení a šlechtění papíráci. A jednou ji zavolala spolupracovnice, že se jim narodily štěňata, jestli nechceme špice kříženého s voříškem. Takže jsme si pro ni jeli přes celou ČR jen aby jsme měli hezkou, bezpapírákovou fenu.

A takhle vypadá Elsa nyní (když jsme si pro ni jeli, byly jí 2 měsíce):

 

Elsu bych měla ráda bez ohledu jestli by to byla fena s PP nebo bez. A prostě si myslím, že to co řekla Sára ve svém videu je nesmysl. Je úplně jedno, jestli máte psa bez papírů nebo s, hlavně, když ho máte rádi. A myslím si, že psi bez papírů mají i takový šťastnější život... Psy asi úplně nebaví chodit po výstavkách a takové věci... 


Třeba takové výstavy psů se konají v Thajsku: 

 

Pane bože, vždyť to vypadá jako štětec! (Tím nemyslím žádnou nadávku, ale normální štětec na malování...)

 

Také tam vidíte tu podobu? Těhle psů je mi tak nějak líto... Vypadají jako štětce, musí stát na jednom místě třeba 2 hodiny, promenádovat se po nějakých přehlídkách a podobně. 


Tenhle pes zase vypadá jako mop: 

 


A nevím proč, ale tenhle pes mi prostě připomíná Hippie.

  

Už jen přidat Hippie brýle.

  


A tenhle pes zase vypadá, jako kdyby mu ostříhali ty nohy daly to na tyhle sněhule:

 

No, prostě jsem tímhle chtěla říct, že chudáci tihle psi, kteří stráví celý svůj život na výstavkách se vzhledem alá štětec, mop, Hippie nebo sněhule...  A teď Otakarčin citát na konec: Nezáleží na tom, jestli máte psa s papíry nebo bez, záleží na tom, jestli toho psa máte rádi a jak se o něj staráte...


Tohle bude asi pro dnešek vše, co jsem chtěla vyjádřit a ještě se vás chci zeptat na jednu věc. 

Měla bych psát jen názorovky na jedno téma, jako to dělám teď? Nebo bych měla psát názorovky s více tématy jako dřív? Můžete napsat do komentářů a tohle bude asi pro dnešek vše, snad se vám článek líbil a u dalšího článku TAKOS! c:













Komentáře

Luna632

Tiež som to video videla a nevedela som ako zareagovať. to video mi prišlo sprosté hlavne preto ako sa tvárila k psom bez papierov (ja náhodou jedného takého mám, od rodinných známych) a nechápem že čo je na tom zlé. Ale zase si myslím že nieje dobrý ten masový chov a nemal by sa podporovať

Luna632To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PÁJA001VIP

Já s ní celkem souhlasím. Trpí tam feny až do konce života, nebo dokud můžou vrhat a když si to stěně koupíte tak je jednoduše podporite.

PÁJA001To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

PÁJA001: Pájinko, Sára není hloupá... Chápu, jak to myslela, hloupá rozhodně není... Měla dobrý názor, jen ho špatně vyjádřila... Ale to dělá prostě kvůli love. Za každý ten like, ale i dislike něco má... A Fatty taky není blbí, ale dělá to všechno kvůli penězům... Sám to v nějakém videu říkal... Ale ona řekla, že i psi z útulku jsou "odpad." Když si toho psa z útulku vezmeš, zachráníš mu tím život! A je mi úplně jedno, jestli je s PP, nebo bez... A pokud ho porodila nějaká fena, která kvůli tomu trpěla v množírně, ano je to špatné... Ale ty tomu psovi z útulku prostě zachráníš život...

Jo a dík, že reaguješ na mé názory! :3

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

veriska(Správňácký koňáci;))

Podle mě je ta Sára hloupá..smajlpodle mě ,je také lepší když je pes BEZ PAPÍRŮsmajlPsi bez papírů jsou prostě lepší..smajljo a být tebou píšu spíš názorovky ale kakajíčko s Otys bych nechalasmajlno tohle byl můj názor a plně s tebou, souhlasímsmajl

veriskaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Máš pravdu.Je jedno jestli je pes s papírama nebo bez.Já jsem kdysi také měla psa,ale utekl mi.A věř mi že,mi bylo jedno jestli to byl pes s papírama nebo bez.Měla jsem ho ráda takový jaký byl a bude mi chybět smajl. Jmenoval se Čert (nebyl sice černý ale mě to nevadiloú).


Měla jsem tě ráda Čerte :(. U toho komentáře jsem se skoro rozbrečela :(.

Edit 19:28: *ale nevadilo mi to

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.