ka mulka

miluju karla iv

můj idolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Komentáře

superleontynkaVIP(♡ Twilight Games ♡)

Gratuluji, právě si vyhrála cenu za nejlepší článek! A vy ostatní, že se nestydíte, mít dlouhé články o něčem. Je mnohem, mnohem lepší psát takovéhle speciály, které v sobě mají 2 slova! smajl

superleontynkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Hm.Co k tomu dodat.Nedávno jsem na plakát dělal a stále dělám projekt o Karlu IV..Koho tady zajímá,že je to tvůj idol?I kdyby,je mrtvý a byl to král (císař a podobně).Doopravdy pochybuji,že by si 62 letý Karel IV. (A to měl ještě manželku-Alžbětu Pomořanskou) vzal ve středověku přibližně devítiletou holčičku.Možná je ti méně,nevím sama.
Tohle je článek o ničem.Nic jsi neoznámila.Mohla jsi to napsat do Síně,nebo na papír,vyšlo by to na stejno. Nezatěžuj HPD tímhle.
A jen tak mimochodem,o karlu iv jsem vážně nikdy neslyšela.Římské číslice se píší velké a Karel je jméno,to ví i můj bratr.

pouchlusněbeTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

sonataVIP(Bradavice)

Tohle není článek! Pokud chceš dělat nějaké krátké články o ničem tak je to zbytečné. To radši nepiš žádné články.Piš něco jiného! Když mluvíš o Karlu IV. tak proč o něm nenapíšeš něco víc (třeba informace apod.)
Ale je naprosto zbytečné udělat článek kde je jedna věta a je tam jen napsáno že je to tvůj idol! Nikoho to nezajíma! Promin, ale kdybych mohla dala bych -, protože tohle je článek na nic. (bez urážky)

sonataTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Spectra38VIP

Promin, ale co to má být? Mohla bys udělat třeba nějaký delší článek o Karlovi..
To není článek.. smajl

Spectra38To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.