Jsem nejhezčí

Prestehovani

Cau hnusk jedny hnusny a zdravy i nesexy bobky coz ste vsechny chtela jse! Vvam rict ze se budeme stehovat do jihlavy a kazdy den tak budu chodit do city parku dneska jsem tam byla a koupila jsem si tak novy triko sice bylo hodne drahy stalo 200 Kč ale mamka rekla ze uz jsem velka ze musim mit pekny veci a ze jsem nej a nej holky musi mit vse nej aaaa!a budeme bydlet v panelaku ve 3 patre uz jsme poznali spousedy neaky nesexy bobky maji 13 letou celu a ta vypada jako hovno proste hnus humus az se prestehujeme na trvalo dam vedet jsem nej nesexy bobky hnusky!

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Jo aha,takže slečinka se rozhodla urážet cizí fajn. Vsadím se,že ta dcera je daleko hezčí jak ty.Upřímně jsem si myslela,že jsi dostala rozum ale asi ne.Kde jsi byla když se rozdávala moudrost? Hm? Upřímně už mě štveš,a je mi jedno jestli ti někdo vlezl na účet nebo ne. Myslela jsem si,že jsi milá ale jaksi jsem se zmílila. Prosím začni přemýšlet.

elaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Já jsem si myslela, že už si skončila...
Ten pocit, když příjdu ze školy šťastná a tohle mi zkazí náladu...
Kdyby jsi přestala trollit...
Stala by se z tebe normální holka...
Nebo se přestěhovala na jinou stránku....
Kdyby se to stalo...

liankagTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

sonataVIP(Bradavice)

Páni, to je oprvadu zajímavé. Ach jo, přestaň už s tima Trolama, stejně nejsou nějaké nejký... protože já už někdy dostala oblečení asi za 400. Ok, nosím jinak oblečení co stojí kolem 200 Kč. Navíc nás to nebaví, tebe nejspíš jo, jinak by jsi přestala.

sonataTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.