Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Cute Horse Hospital
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
The Animal Zoo
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
Elsa's Having A Baby
Hra - Elsa's Having A Baby
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Where's Derpy? 2
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
 

Jsem happy jako dva grepy =)

Úvod-Škola živlů

Tohle není ta velká věc kterou jsem slibovala v minulém článku ;)

Kokos, já jsem Kika128 a vítám všechny Happy Grepíky u článku s úvodem na příběh :)

Nezdá se vám něco divné? Mě jo! Minulí článek byl 5.3.2017! To bylo ještě ke všemu jen vysvětlení :P

No nic, už jsem se vrátila z nicnenapsání a máme tu článek :D

Hele, já vím že píšu, tedy vlastně nepíšu xD příběhy s Nataliou, ale já prostě chtěla udělat jeden větší příběh na víc dílu :) Všichni to píšou a já chci taky :D Achjo, Kika je tak neoriginální =D

Ještě info; Nerozumím živlům a tak budu kopírovat z internetu, ale něco si vymyslím ;) Sorry 

Škola živlů

Živly:

Voda

Typ: Flegmatik

Lidé z živlu vody jsou citliví, náladoví a uzavření. Kdo má tento živel obvykle s každým vychází. Jsou to tajnůstkáři a lépe snášejí zátěže. Mají soucit a jsou empatičtí. To je ale může dělat zranitelnými.


Oheň

Typ: Cholerik

Vlastnosti ohně jsou: Výbušnost, ctižádostivost, srdečnost, spontánnost, nadšenost. Neradi připouští chyby, jsou nedočkaví, většinou málo tolerantní a ve vztazích rádi hrají dominantní roli. Nemají moc přátel.

Vzduch

Typ: Sangvinik

Lidé vzduchu jsou bezprostřední, komunikativní, zvědaví a rezervovaní. Živel vzduchu přináší lehkost a šťastnou náladu. Lidé jsou také zábavní a plní nápadu, ale bohužel i zbrklí, přelétaví a lehkovážní. Dokáží se lépe než ostatní povznést nad strasti a nezdary.

Země

Typ: Melancholik

Lidé z živlu země mají tyto vlastnosti: Opatrnost, střízlivost, konzervativnost, spolehlivost a praktičnost. Lidé s tímto živlem jsou založení materialisticky, protože země zosobňuje hmotu. Hmotné statky a pevné zázemí jim přináší klid a jistotu. Tito lidé většinou nejsou příliš nápadní, zato jsou pozorní k drobnostem a detailům. Nemají rádi rychlé a velké změnu a pomaleji reagují.

(Bonusový) Led a sníh

Typ: Flegmatik

Hlavní vlastnost tohoto živlu je empatie. Lidé jsou také velmi přátelští a milí. Navíc jsou klidní a umí se ovládat, to je tím, že jsou to flegmatici.


(Bonusový) Kov

Typ: Sangvinik

Lidé z tohoto živlu se na první pohled zdají zvláštní, ale skutečnost je jiná. I když jsou rozvláční a často přehání, tak jsou to přátelští a je s nimi legrace. Také to jsou dobrodruzi a milují překvapení. 



Postavy (Bude jich opravdu hodně =D):

Marina Gabriela Raticová

Živel: Voda

Věk: 14 let

Popis: S ovládáním vody začala dávno. Je pokřtěná, jde to vidět ze jména. Baví jí zpěv. Vždy chtěla ovládat nějaký živel, ale nemohla se rozhodnout. Nakonec si vybrala vodu i když nejdříve chtěla vzduch. Má delfína ne kterém také jezdí.

Její delfín:

Ruf


Johan Plaud

Živel: Voda

Věk: 16 let

Popis: Je tajně zamilovaný do Mariny, ale nechce jí to říct. Začal se věnovat vodě nedávno a nevypadá jako ostatní. Baví to kreslení a hra na mušli. Také si rád něco zazpívá.


Christina London

Živel: Oheň

Věk: 14 let

Popis: Christina není přátelská dívka, je spíše samotářka a nemá ráda ani lidi z ohně. Rozumí si jen s Danem, ale taky se s ním někdy hádá. Vypadá mnohem starší než je. Ráda jezdí na svém koni

Její kůň:

Fairy (je to kobyla)


Dan Josie

Živel: Oheň

Věk: 16 let

Popis: Jediný s kým si alespoň trochu rozumí je Christina. Je původem z Číny. Jako malý spadl do ohniště a hrozně moc se popálil, musel do nemocnice a to na dlouho. Jeho rodiče si mysleli, že už nebude chtít mít s ohněm něco společného, ale on chtěl tento živel ovládat.

Sandra Kvistonská

Živel: Vzduch

Věk: 14,5 roku

Popis: Už od malička chtěla být anděl nebo něco podobného a díky této škole živlů se jí to splnilo. Je zamilovaná do Edwarda a on miluje jí. Hra na harfu jí vždy uklidní. Kromě harfy hraje ještě na flétnu. 

Edward Sris

Živel: Vzduch

Věk: 15 let

Popis: Ed je velmi přátelský a mírumilovný člověk. Chodí se Sandrou. Maluje překrásné malby toho, co vidí pod sebou, takže krajiny. Ještě moc rád zpívá.

Elena Starsionová

Živel: Země

Věk: 14 let

Popis: Elena je trochu jiná ne ostatní živlu země. A co je na ní jiného? Není to samotářka jako ostatní, naopak, ráda se ukáže ve společnosti. I když někdy do živlu země nezapadá, tak jí to baví a dělá jí to šťastnou. Elena ráda chodí na procházky do přírody.

Peter Summer

Živel: Země

Věk: 15, 5 roku

Popis: Peter je lesní elf. Když chce, schová se do stromu jako je to na obrázky níže ↓. Vlastní kočku Forestu (Foresta) která je též na obrázku. Baví ho elfí tanec.

Sara Winterová

Živel: Led a sníh

Věk: 14,5 roku

Popis: Maminka Sary předčasně porodila a Sara se narodila venku v zimě. Proto má Sara se zimou zvláštní spojení které ostatní z tohoto živlu nemají. Mezi její koníčky patří balet, ale hlavně bruslení na ledu.

Mark Snow

Živel: Led a sníh

Věk: 15 let

Popis: Kluci zimy nevypadají nějak zvláštně, a tak Mark taky vypadá na první pohled obyčejně. Potom ale zjistíte, že jste se mýlili, protože Mark nemá s obyčejností nic společného. Naopak, na spoustu věcí má svůj neobvyklý způsob. Má rád bruslení na ledu a lyžovaní.

Ema Sarah Liliana Nelly Brumská I

Živel: Kov

Věk: 14 let

Popis: Je z královské rodiny (proto tolik jmen). Je to dcera krále (takže princezna). Říkají jí jen ,,Emo". Nelíbilo se jí v královské škole a přestoupila na školu živlů, kde se začala věnovat ovládání kovu. Baví jí tvořit jakékoliv umění, ale hlavně sochy. Také dobře zpívá. Ona a umění jsou velmi dobří kamarádi.


Sebastian Kril

Živel: Kov

Věk: 16 let

Popis: Jeho nejlepší přítel je Mark Snow, i když se mu někdy zdá, že jeho originalita je trochu zvláštní. Chodí s Emou, ale ne proto, že je to princezna. Též miluje umění jako ona, a rád ho také tvoří. Krom umění ho baví zimní sporty a kynologie (cvičení se psy)

Jeho pes:

Barin



Uf, konečně na konci, už mě z toho bolí prsty. Bude to něco jako psaný seriál, ale nebude vycházet tak často, OK?

ČokoČauko

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.