AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
 

Jsem happy jako dva grepy =)

Škola živlů-Falešný úsměv

Kokos!

Já jsem Kika128 a vítám všechny Happy Grepíky u tohoto příběhu.

Bude o škole živlů (nejdřív si přečtěte úvod, jinak to asi nepochopíte). V popisu jsou jen hlavní postavy, ale budou zde i jiné.

Let's do it!


Škola živlů-Falešný úsměv

,,No a pak se Barinovy konečně povedlo to přeskočit" popisoval Sebastian trénink s jeho psem Emě a Eleně při cestě do školy. ,,Hele, já už budu muset, třídu mám v lese a ten je tady" řekla Elena a ukázala na hluboký les ,,Tak čau",,Uvidíme se" rozloučili se s ní Ema a Sebastian.

     Mezitím Marina doplula k bráně mořské třídy. S úsměvem se posadila na své místo, ale Johan něco viděl. Viděl, že je smutná. Nikdo to na ní nepozná tak dobře jako on. ,,Marino..." začal Johan rozhovor ,,Co se děje?" odpověděla mu nenápadně Marina a vyndala z aktovky učebnici literatury ,,Víš, že nemáme literaturu? Hele co se děje? Nikdy se nepleteš hodiny, ve tvých očích vidím smutek! Já to poznám a ty to víš!" ,,No to teda ne! Nic mi není! A co vlastně máme za hodinu?" řekla, a nenápadně se usmála ,,Fyziku." odpověděl, a zaplul na své místo.

     Ema, Sebastian a Elena se opět setkali, tentokrát při cestě ze školy. Všichni věděli, že Ema začne mluvit o svém kroužku, na kterém dnes byla-kroužek sochařství. Po dlouhém Emině výkladu o sochách, který samozřejmě moc zajímal Emina kluka Sebastiana se Elena podívala na velké jezero, ve kterém je i třída vodního živlu. Viděla brečící Marinu. ,,Hele, já už budu muset, úplně jsem zapomněla, že jdu na doučování, snad to ještě do školy stihnu. Zamilovaný pár držící se za ruce se s Elenou rozloučil a dál flirtoval. Elena samozřejmě nešla do školy, šla za Marinou ,,Marino, co se stalo? Vím, že ty nebýváš moc smutná, musí to být něco opravdu vážného." ,,No to taky je. Ruf je nemocný, nechci o něj přijít." řekla Marina, a z očí se jí vylilo ještě více slz. ,,A byla jsi u veterináře?" vyplavala se vyděšeně Elena, Marina na to odpověděla ,,Ano, byla, dal mi léky, ale ty nepomáhají." ,,A co to bylo za veterináře?" ptala se Elena dál ,,Něco jako Leon Mucker." ,,Není to náhodou Leon Mukecr?" ,,Ano, jen jsem si to spletla." ,,Vždyť to je známý podvodník, ukaž ty léky!" ,,Tak tady chvilku počkej." Marina odplula pro léky. ,,Tak, tady jsou." Elena si vzala krabičku a nevěřícně řekla ,,To ani nejsou léky! On vyměnil léky v krabičce. Nevím, co je toto, ale ty, co to měly být vypadají úplně jinak!". Pak ještě dodala ,,Zajdi si za Martinem Kocovským, víš, kde má ordinaci?" ,,Ano, o něm jsem slyšela" ,,Je to nejlepší doktor v okolí, ten ti jistě pomůže."

                                                         

                                                         O několik dní později


Elena došla k jezeru a zavolala na Marinu, ta okamžitě připlula i s Rufem a radostně prohlásila ,,Díky moc, je to opravdu super doktor! Rufík už je v pořádku." ,,To jsem ráda." řekla jí Elena s úsměvem.,,No, já už budu muset jít, mám s Emou domluvenou schůzku, tak ahoj!" ,,Ahoj!". ,,No vidíš Rufíku, jak to dobře dopadlo. Marina odplula zase domů, a trénovala s Rufem nové kousky a měla radost, že má tak dobré přátele.

 




It's all!

Snažila jsem se xD. Radši o tom mém "díle" mluvit nebudu xD.

Tak se mějte suprově a jezte grepy, čokoládu a kokosy.

ČokoČauko

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Pekná práca. *Clap clap clap.*

Merlináša môjho, tvojho a tak ďalej, jeho jej náš váš... *FACEPALM.*

Ja už ako profesor, čo hodnotí domácu úlohu na revelio.cz xD

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.