JojoBlog

Vánoce jsou tady

Jak vypadají vaše Vánoce? Štědrý den je za chvíli tady a hlavně já pořád probírám: Jak to vypadá u vás o Vánocích? 

U nás to je normální. Ráno i odpoledne se chovám jako normální den o víkendu a v šest máme večeři. Jakmile dojíme, moje mamka a starší sourozenec odejdou a pak nás zavolají. 

Když jsem byl dítě, mamka otevřela v obýváku balkón a poslala mě s mým sourozencem do pokoje. I když jsem na Ježíška nevěřil, i tak jsem si užíval Vánoce. 

Ježíšek samozřejmě existuje milé děti. 

Jak to vůbec vypadá u vás ve škole?

U nás máme jenom stromek a na vánoční besídku budou zase holky tančit na Just Dance. Ten kdo chce, dává si dárky, takže já ne. Ve škole jsme se ale teď dívali na Deadpoola. Bylo to super, ale nějaké části tam jsou sprosté. Naštěstí si toho učitelé nevšimli. 

Už vás nebudu otravovat. Rozhodně mi napište do komentářů a dejte i lajk. Napište jaká je vaše oblíbená pohádka nebo film, jak vypadají vaše Vánoce doma i ve škole, jestli věříte na Ježíška, co děláte ve škole na Vánoce. Nebojte se napsat. 

Zase příště, ahoj. 

Komentáře

Micki Keshia

The celebration of Joy Christmas is all set to knock on this 2019 and the date 25th December will be rejoice and observe as the Christmas celebration. The Christmas festival is also the perfect day when we can share some thoughts affordable assignment help UK , proverbs and quotes related to Christmas near some greetings cards to make the day of Christmas just special.

Micki KeshiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ag Argent

Eh....náš Štědrý den je...divný.Naši se hádají jako obvykle.K večeři máme kapra kterého stejně nikdo nejí......No a když rozbalujeme dárky každý si hraje na to že ty dárky nebalil den před tím. smajl

Ag ArgentTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.