JojoBlog

Divné fakty o mně.

V tomhle článku vám řeknu nějaké divné fakty o mně... 


0. Jmenuju se ?????, víc vám neřeknu, jenom, že jsem se narodil roku 200?.


1. Jsem 80% sangvinik. Nejsem moc komunikativní typ.


2. Nevím proč, ale mám rád češtinu, protože já vidím chyby na první pohled (občas na druhý) a nemám tedy s tím problém, taky proto píšu příběhy na Wattpad a vy si je můžete klidně přečíst. Samozřejmě, že občas nějakou chybu přehlédnu.


3. Před mými přáteli se chovám normálně, před učiteli se chovám slušně, před rodinou taky a před mým sourozencem, jako největší fracek pod sluncem. Čím to je? 


4. Když chci přemýšlet, musím se dívat do okna. Ve třídě, když se chci soustředit, musí být zatažený žaluzie, protože bych nedával pozor. (Vymýšlím další příběhy.)


5. Rád se dívám na anime, ale baví mě jenom komedie, horory, nebo nějaké anime s tématem o válce. Samozřejmě, anime je od patnácti let, takže děti, máte zakázáno se na to dívat, dokud vám nebude patnáct. (Nepočítám Pokémon, nebo další vyloženě dětský anime)


6. Všichni píšou své oblíbené písničky, ale já oblíbené písničky nemám. Písničky rozděluji na: LÍBÍ, NELÍBÍ. Jinak písničky, které poslouchám bych sem neměl dávat, protože nejsou vhodné.


7. Když jsme si mohli vybrat volitelný jazyk, vybral jsem si s pochybami ruštinu. Teď jsem za to rád, protože jsem nejlepší ze třídy, tudíž nedávám v hodinách pozor, protože naše učitelka pořád na všechny ostatní řve. V ruštině je jenom jedna holka, která je bohužel lepší, jak já. Píšu to sem, protože mě ruština baví.


8. Jak můžete číst, snažím se nemluvit sprostě, ale občas nějaké to slovíčko ujde. Jinak mě strašně štve, když nějaké malé dítě mluví sprostě. Kdo ho tohle naučil? Prvňáci mluví víc sprostě, než já. Opět prosím nemluvte sprostě.


Doufám, že to bylo aspoň trochu zajímavý, a že se aspoň trochu líbilo. Budu rád za každé plusko a nějaký ten komentář.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.