Jídlo, jídlo a nic než jídlo!!

Koření!

Ahoj,

v tomto článku vám představím pár dobrých koření, které používáme my doma. ;)


Grilovací koření - tím určitě nic nezkazíte, jen pozor, aby jste ho nadali příliš, maso by mohlo zhořknout.

1) 

 2) 

Oboje dvoje jsou velmi dobrá a kvalitní koření, dvojka je ale více slaná a ostřejší.

 3) 

Tymián - velmi dobré, ale hodně aromatické koření, hodí se prakticky do všeho. (Je z něj velmi dobrá medecína na kašel).

 4) 

Majoránka - základ každá kuchyně, bez té se česnečka neobejde.

 5) 

Málo slané, ale zato docela pikantní.

 6) 

Bez něj se snad ani nedá nic uvařit.


 7) 

Velmi dobré, bylinkové a slané s lehkým kyselým podtónem.


A teď něco do sladkého:


 8) 

Vanilkovým cukrem nic nezkazíte, přidává se skoro do všeho sladkého.


 9) 

Vanilkový extrakt - je dobrý, ale s velice silným aromatem, musíme jej dávat v přiměřených troškách.

 10) 

Skořice - dobrá, ale lehce nahořklá a pálivá chuť, velmi aromativní, přidává se do každého druhého sladkého jídla.


Děkuji vám za pozornost, toto byly jen nejzákladnější koření a doporučení, které používám.

Mějte se krásně a u dalšího článku naviděnou. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.