Koření!
Ahoj,
v tomto článku vám představím pár dobrých koření, které používáme my doma. ;)
Grilovací koření - tím určitě nic nezkazíte, jen pozor, aby jste ho nadali příliš, maso by mohlo zhořknout.
1)
2)
Oboje dvoje jsou velmi dobrá a kvalitní koření, dvojka je ale více slaná a ostřejší.
3)
Tymián - velmi dobré, ale hodně aromatické koření, hodí se prakticky do všeho. (Je z něj velmi dobrá medecína na kašel).
4)
Majoránka - základ každá kuchyně, bez té se česnečka neobejde.
5)
Málo slané, ale zato docela pikantní.
6)
Bez něj se snad ani nedá nic uvařit.
7)
Velmi dobré, bylinkové a slané s lehkým kyselým podtónem.
A teď něco do sladkého:
8)
Vanilkovým cukrem nic nezkazíte, přidává se skoro do všeho sladkého.
9)
Vanilkový extrakt - je dobrý, ale s velice silným aromatem, musíme jej dávat v přiměřených troškách.
10)
Skořice - dobrá, ale lehce nahořklá a pálivá chuť, velmi aromativní, přidává se do každého druhého sladkého jídla.
Děkuji vám za pozornost, toto byly jen nejzákladnější koření a doporučení, které používám.
Mějte se krásně a u dalšího článku naviděnou.