The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
 

Jezdit je věřit!

Kecání s Eluuš 1. :-D

Kecání s Eluuš

 Čauky!! Nový pozdrav líbí???? No nic pište!!! Hodně jste mi psali ať dělám články delší takže tentokrát to bude první díl nové série "kecání s Eluuš". Tato série bude vycházet pravidelně každé pondělí!!!! A ano budu se snažit to dodržet :-D!!!!! Tak jo jdeme na to!!!!!!

 

První téma: Prázdniny

Jako první bych si s vámi chtěla povykládat o mých plánech na prázdniny, takže plány jsou takové: V pondělky bude vycházet kecání s Eluuš. Ve středy budou vycházet plemena koní a PIŠTE DO SPRÁV JAKÉ PLEMENA BY JSTE CHTĚLI!!!!!!! V pátky bude vycházet nový příběh o kterém se dozvíte víc až o prázdninách! Články o drezuře budou vycházet dvakrát za měsíc vždy v sobotu!! Dovolenou máme zatím od 1.Července do 11.července což je...... nějaký den :-D Potom prostě vyjde článek který mám na ten den naplánovaný!!!!!!!!!!!!! Druhou dovolenou budeme mít pravděpodobně na přelomu Července a Srpna. Bližší informace o druhé dovolené vám řeknu v dalším kecání s Eluuš a jelikož jak už jsem říkala tu příští týden nebudu tak to vydám až druhé Červencové pondělí (sorry já teď fakt nevím datum :-D) Extérní články budu vydávat asi v neděli!!! Jak kdy!!

 

  Druhé téma: Koně

Tak jo překvapivě druhé téma budou koně. Chtěla bych vám říct jak to se mnou je na koních atd... Na koně chodím rok a něco, klušu bez lonže klidně i na vyjížďkách!! Vím že ještě nejsem moc pokročilá no ale snad to neva!!! :-p Nemám vlastního koně ale koníka na kterém jezdím miluju jako sama sebe nebo i víc on je prostě moje láska!!!!

 

 

 Tak co je to delší????? Napište co bych ještě mohla zlepšit!!!! Tak ČUS!

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.