Jen tak PRO ZÁBAVU =D

Moje tipy proti nachlazení

Ahoj! 


Jelikož máme podzim začíná období nachlazení - já sama jsem teď trošku nemocinkatá :D :/

Proto tu mám pro vás pár tipů jak si to vaše NACHLAZENÍ urychlit, či se mu úplně vyhnout :)




1. ZÁZVOROVÝ ČAJ ♥

Zapomeňte na nějaké chemické kapky! Proti bolesti v krku odjakživa pomáhá zázvorový čaj- nejlepší je z čerstvého zázvoru s kapkou citronu a medu - pokud ale doma zázvor nemáte vystačíte si se zázvorovým čajíkem v sáčku :3 :DD


2.BRAMBORY KOLEM KRKU ♥

Toto je rada už od mé babičky která zaručeně pomáhá- pokud máte hlenitý kašel, kvůli kterému nemůžete ani spát mám pro vás super radu která mi vždy pomůže- tři uvařené brambory rozmačkejte, teplé vložte do igelitového sáčku a v sáčku zamotejte do utěrky- hadříku. Oviňte utěrku s bramborami kolem krku a zavažte- nejlépe nechte působit přes noc, opravdu to pomáhá :)


3.CIBULOVÝ SIRUP ♥

Nezasáhla vás ještě nemoc a chcete se proti tomu pojistit? Tak užívejte 1x denně lžičku cibulového sirupu. Je to jednoduché- do sklenice oloupejte a nakrájejte na kostičky 2 cibule a zalijte medíkem (xD) tak, aby byla cibule ponořená. Nechte cibuli v medu luhovat aspoň 24 hodin- poté cibuli přecedťe. Pokud jste už nachlazení, užívejte sirup 3x denně. 




PÁR TYPŮ NA KONEC- Vyležte se z toho, užívejte předchozí rady ↑ :D , čtěte si knížku, pusťte si film, zabublejte se pod dečku, zatopte v krbu a uvidíte, že si tu vaši RÝMIČKU (:D) celkem i užijete :) 


Můžete mi do komentářů pak napsat, jaké rady znáte vy, já se s vámi loučím omlouvám se že jsem nebyla asi půl roku na hpd aktivní a ahooooj! :D


Any ♥

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.