Jen tak PRO ZÁBAVU =D

Moje podzimní TOPky ♥

Ahoj!

Máme tu podzim a proto jsem se s vámi chtěla podělit o svoje nejlepší věci, které na podzim užívám a oblíbila jsem si je. Tak jdeme na to! Předem upozorňuju že jsou to moje topky a že každýmu sedět fakt nemusí :) berte to spíš jako doporučení, je to čistě můj názor


LOYD - BORŮVKY A OSTRUŽINY

Tohle je můj snad nejoblíbenější čajík. Piju ho často a mám doma 2 balení xD 

Je asi z Kauflandu xD ale seženete ho fakt všude :DDD Stál 2030 Kč fakt už nevím :D



MOJE DVĚ TOP BUNDIČKY :33

-Jedna je takový béžová a je taková lehčí, teď ji už moc nenosím jelikož počasí se ehm, jaksi zhoršilo, teď už nosím teplejší (za chvíli uvidíte :D)¨, ale na takovej brzkej podzim/jaro se určitě hodí a mám ji moc ráda. Je ve stylu "bomber " bundy. Je z Hervisu a stála něco okolo 500 Kč.

,,,,

Nenašla jsem tu stejnou tak tady máte aspoň podobnou bundu pro představu :D

-Druhá je už teplejší a tu nosím teď, v tomto počasí. Je černá a má stříbrné doplňky. Mám ji starou asi 4 dny xD. Stála původně myslím 600 Kč ale jelikož jsme měli nějaké kupony, vyšla mě okolo 450 Kč :). Mimochodem je z Takka


To stejný platí i u tady té bundy.

SVĚTÝLKA DO POKOJE

Tyhle světýlka jste už podle mě někde viděli- ať už u Amerických youtuberek, českých youtuberek které chcou být jako americké youtuberky (xD), či někoho jiného :) Nevím jak jinak bych to popsala takže se zkrátka podívejte na obrázek a hned budete vědět. Mimochodem jsou z Pepca, stáli 60 Kč (pardon 59 xD) a jsou super :)


To je asi vše ale určitě bych mích TOPek :D měla víc takže pokud chcete 2. díl dejte klíďo píďo vědět, budu ráda. Užívejte zbytek podzimu a ahoooj!

Any ♥

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.