Jen tak o životě...

První článek

Ahoj, 

jestli jsi náhodou narazila, případně narazil na můj blog, tak tě musím upozornit, že si ho píšu hlavně proto abych  všechno, co potřebuji dostala z mé hlavy. Nejde mi proto ani o to abych měla hodně čtenářů, ale o to abych se konečně se vším (teda samozřejmě jen s tím, co já sama budu chtít) mohla někomu svěřit. Ale jestli se ti bude líbit, rozhodně mi nebude vadit, když si ho budeš číst.

Budu psát anonymně. To poslední, co potřebuji je, aby to někdo známý zjistil. :D Mám totiž poslední dobou menší problémy s mými kamarády, pokud je tak ještě můžu nazvat. Ale o tom později. Přestože budu psát anonymně, tak se ti trošku představím. 

Jsem holka a už mám občanku (víc ten věk nebudu konkretizovat, radši :D). Nejsem žádná modelka, tedy sen každého kluka, ale zase tak moc zle na tom nejsem. :D Jsem celkem temperamentní, snažím se být milá na všechny, ale ne vždy to jde. Pokouším se hodně usmívat a být pozitivní, protože úsměv je to nejkrásnější, co si můžeš obléct. Jsem pracovitá, ochotná také celkem svědomitá a i cílevědomá. A taky nezkazím žádnou srandu. Někdy až moc. :D Někdy se chovám jako totální magor, říkám vtipný věci a celkově je někdy se mnou fakt zábava. Ale teď stačí ty dobré vlastnosti. Napíšu ti i nějaké špatné vlastnosti, abych nevypadala dokonale. :D No tak začnu s tím, že mám někdy sklony myslet až moc na sebe. Často se přistihnu, že nejdřív si udělám věci pro sebe, a pak teprve myslím na ostatní. Také nejsem úplně hodně pořádku mírumilovný člověk. A nakonec asi to, že když nejsou věci, tak jak chci, dokážu být celkem nepříjemná. No to o mně asi zatím stačí. :D (Později víc :D)

Tenhle blog jsem si začala psát, protože jsem začala mít menší problémy se svými ''kamarády''. Takže sem budu psát o mých pocitech atd.

Ještě jsem ti zapomněla sdělit, že sportuji na celkem vysoké úrovni. Věnuji se orientační běhu (OB) a lyžařskému orientačnímu běhu (LOB). Jsou hodně zajímavé, i když ne zrovna obvyklé sporty. Právě jsem se rozhodla, že o nich, mimo jiné bude druhý článek. :D 

Teď, když jsem si přečetla ten článek po sobě, zjistila jsem, že to nezní jako, že si chci jenom ventilovat pocity z hlavy, ale to, doufejme,ti nevadí.

Vzhledem k tomu, že mám o víkendu důležité závody a chci na nich zaběhnout dobrý výsledek, tak se už musím jít chystat. Příští článek snad napíšu během týdne, zjistila jsem, že mě to baví, takže se na to moc těším. 

 Zatím se měj, a pokud možno tak skvěle...


Komentáře

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Píšeš hezky, má to hlavu a patu, moc se mi to líbí. Z článku jsem pochopila, že chceš psát o svých pocitech a o tom co tě baví. Sice je pravda, že asi nebude tolik lidí, koho budou tvé pocity zajímat. Až však napíšeš to, co jsi měla původně v plánu, možná tě to začne bavit a budeš psát i o jiných věcech. Píšu sice už víc než dva měsíce, ale stejně nejsem o moc lepší než ty. Každopádně se mi tvůj článek líbí a do budoucna ti přeju úspěch jak v blogování, tak i s tvými kamarády a ve sportech které tě baví. smajl

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.