Janča Teen World

Plánujeme budouctnost

Ahoj, vítám vás u nového článku. Nedávno jsme si s Natálkou tak trochu naplánovali budouctnost. Spíš vysnily. Doufám, že se vám článek bude líbit a prosím neberte to nějak namyšleně je to čistě vysněná budouctnost.


No, v 9.třídě s Natálkou uděláme přímačky na gympl kam chceme jít. Na konci 9.třídy budeme mít ten nejlepší rozlučák. Doufám, že tam budem všichni.
První týden na gymplu budeme mít ten nejlepší adapták.^^ Budeme tam mít ty nejhezčí instruktory a poznáme tam ty nejvíc úžasný lidi. S těma úžasnejma lidma budeme na ten gympl chodit 4 roky. Jen se bojím, že to moc rychle uteče. Potom nastanou přímačky na vysokou. Natálka půjde na DAMU a já se budu rozhodovat mezi Pražskou konzervatoří a managmentem. Na vysokou už půjdeme každá sama :( . Až vystudujeme tak budu bydlet v Praze s manželem a třema děckama a budu zpěvačka nebo majitelka nějaký firmy.
Natálka bude zřejmě bydlet v Brně s manželem a 2 nebo 3 dětma a bude herečka.


Tak to by bylo stručně všechno.  Mějte se :)

Komentáře

teris204VIP(Svět Fantazie ^^)

tady je moje zkrácená vysněná budoucnost...smajl po devítce půjdu na gympl (sice se mi tam moc nechce..ale to je jedno smajl) po gymplu na nějakou další školu asi (ale nevím na jakou smajl) a pak se odstěhuju na nějakou dobu do Londýna :33 to by bylo super smajl moc konkrétně jsem to ne napsala, ale důležitý je ten Londýn smajl

teris204To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.