já srandista

Cringe - Vysvětlení a rozebrání mého blogu -w-

Um.. nazdar lidi, pamatuje si mě ještě někdo?.. Asi po miliónu letech jsem si vzpomněla na tento účet, a projížděla si co všechno tu mám. Začala jsem s mým blogem.. špatný nápad. Když jsem si to vše pročítala, cítila jsem se hrozně trapně.. Chtěla bych to trochu rozebrat-

1. Obsah

Obsah tohoto blogu byl celkem random, ale to je i docela normální. Jenže! Ty věci co jsem tu psala.. příšerné!

Našla jsem tu i přepisy knih které v reálu někdo napsal, což je vlastně i trestné. Ihned ty články vymažu. Také jsem tu měla jenom články s videem od random Youtubera, a to bylo vše. Strašně cringe, bez nápadu a prostě chápete co myslím.

 

2. Věk

Je podle těch gramatických chyb poznat, že mi nebylo ani tak 10. Začala jsem tu psát myslím v první třídě a.. hrůza děs.

 

3. Moje retardace

Jsem od malička hrozně výbušný člověk, co se rychle naštve. Když mi napsal někdo nějaký hate komentář nebo něco, ihned jsem na něj vyšla s nadávkami. Uznávám, chovala jsem se jako malé děcko (I když jsem ním právě byla). Tímto bych se chtěla omluvit všem na které jsem vyjela, hatovala nebo nějaké podobné věci.

 

4. Aktuální stav

Jaký je aktuální stav? Takovýto. Momentálně vymažu všechny moje okopírované články z HPD. Nutno říct, že jsem se za těch pár let změnila, a jsem za to ráda. Už se tak lehce nenaštvu, ale pořád něco z toho ve mně je. Ohledně gramatických chyb, pořád to není nejlepší, ale snažím se to psát správně, a co nevím, najdu si na internetu či se zeptám rodičů.

 

5. Co bude dál?

Dále tu určitě nebudu aktivní, s tím počítejte. Jenom někdy jednou za čas sem nakouknu abych viděla, co se tu děje.

 

6. Shrnutí

Uznávám, je to rakovina. celej můj účet. Strašně se za to teď stydím.. Ale přeci jen, byla jsem malé děcko, a psala tu různé kraviny co mě napadly.

 

Pokud mě ještě někdo vůbec sleduje, napište mi co jste si mě dříve mysleli. Upřímně. Konstruktivní kritikou prosím. Ještě jednou se omlouvám všem, na které jsem začala bezdůvodně nadávat a tak.. Doufám že jste si o mně udělali alespoň menší obrázek jak to se mnou momentálně vypadá. Slibuji, že nebudu psát žádné podobné hovadiny.. Napište upřímný názor, a já se s vámi loučím, ahoj! ;)

Komentáře

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Právě jsi se stala dobrým příkladem pro ty, které se už párkrát zjevily na úlovcích, doufám že se poučí a přestanou psát ty rakovinky... a konečně budou se věnovat rozumným věcem.

Quasinka 224To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Damaris Harris: Mám takový pocit, že úlovky má na starost někdo jiný. Ale nejsem si jistá. Jestli to má ty samé adminy, tak si nás tady pěstují, a čekají, až z někoho vypadne dost velká šílenost na to, aby se na fb lidé dobře bavili a protože tady hodně lidí nadává na testy, tak je nechtějí vydávat, protože tak získávají více materiálu na úlovky. To je dosti ďábelské.
(Quasi-teoretiksmajl)

Quasinka 224To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.