Já a můj blog

O ZAČÁTKU ŠKOLY

@HOJ. Tento článek bude, ano...o škole.

Než začneme omlouvám se Vám, dlouho nevycházely články kvůli zmatkům ve škole.....A už se dostáváme k našemu dnešnímu tématu.

1.PRVNÍ DEN VE ŠKOLE........1.den ve škole bývá pro většinu dětí traumatizující zážitek. Po dlouhých dvou měsíčních prázdninách, musíte brzo vstát a vyrazit do Té strašidelné budovy. U nás je to třeba tak, že všechny děti, kromě prvňáků naženou na školní hřiště, musíme se seřadit do zástupů podle tříd a čtvrt hodinu čekat než někdo začne mluvit. Poté posloucháme kecy o škole a bla bla bla. Naženou nás do tříd a nasledují další kecy.

2.ZAČÁTEK ŠKOLNÍHO ROKU.......Po několika dnech poučování a seznamech věcí co máme udělat začne teror. Už slyším,,Připravte se na srovnávací písemku z minulé třídy"! No a učení a písemky začínají běžet jako na běžícím pásu.

3.ROZVRH a MRČENÍ TĚLOCVIKÁŘŮ..........Nevím jak vy ale naše škola je snad nejpomalejší v psaní rozvrhů. Ostatní školy už mají na konci nebo hned na začátku školy rozvrh. Naše škola je v tom jedinečná rozvrh máme až skoro po měsíci. A když máme nějaké kroužky a musíme si to zařídit bez rozvrhu tzv. Na slepo. Naše škola je sportovní a máme např. závod. A zrovna máme kroužek takže se nemůžeme zúčastnit, následujou kecy tělocvikářů (asi každý zná). Proč tam nejdeš atd.

A to jsou 3 body mého článku.        Děkuji za přečtení nebo palec nahoru 

Doporučuji se podívat na tohle video od Kovyho:)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.