Issues of most

I'm looking for outfits for celebrities #2

Hey guys!

Než článek začne, chtěla bych vám poděkovat za ohlasy u minulého článku. Pokud jste nečetli první část, kde jsem hledala oblečení pro dívčí slavné osobnosti, tam klikněte sem. Teď tu ale budu shánět oblečení klukům/mužům. Sherlock Holmes, Draco Malfoy a Stefan Salvatore. Povedená trojka.

Princip bude úplně stejný jako u minulého článku - vždy vložím obrázek, krátký popis postavy a mé úvahy o tom, jaký mají styl. Potom už zbývá outfit.

A začneme...


Sherlock Holmes

                                          

Popravdě řečeno, neviděla jsem ani jeden díl Sherlocka Holmese (a to nemyslím pouze od BBC), ale četla jsem hodně knížek. Benedict hraje tuto roli bravurně. Jak teda o Benedictovi atd. vím, když jsem neviděla nic? Na YouTube jsem shlédla jenom ukázky, trailery a obzvlášť jedna scéna se mi líbí, kdy se Watson ptá: „Proč?“ (v angličtině samozřejmě Why, ale to sem dávat nebudu, nechci si představovat, jak to slovo někdo googluje) a Sherlock trefně odpoví: „Protože jsi idiot.“ OMG, to je tak dokonalý! Sice není Sherlock vzhledem vůbec můj typ co se kluků týče, ale charakterem mi je velmi sympatický. Ano, líbí se mi cynik. Ano, jsem divná. Ale vůbec mi to nevadí.

Ačkoli Sherlock nosí upjatý a společenský oděv, bude pro mě těžké složit dokonalý outfit. Stvořím poněkud odvážnější verzi toho, co nosí, ale pokud to, Ravenclaw čteš (což je pravděpodobnost 1% ku 99%), napiš do komentářů, jaký na to máš názor. Nešetři kritikou. Jsi blogerský génius, můžeš si to dovolit.


-šála Burberry (ano, já vím, není holmesovská, ale jinou hezkou jsem nenašla, tedy kromě havraspárské, která by se k Sherlockovi hodila, ale obrázek se mi nenačetl)

                                                    


- košile v pastelově modré barvě

                                                      


- kabát (konečně něco holmesovskýho)

                                                   


- kalhoty s laclem (kšandami)

                                                    


- trendy boty ve stylu dvacátých let

                                                 


Voilá, Sherlock je hotový! Musím uznat, nic těžšího jsem nedělala. Písemka z matematiky je oproti tomu hračka. Snad jsem se alespoň trochu trefila do jeho vkusu.


Draco Malfoy

                     

Fancy, naprosto chápu, že se ti líbí a souhlasím s tebou v tom, že je zatraceně sexy, ale kvůli čemu jsem si zasloužila tohohle zmetka?

Draco Malfoy, princ zmijozelské koleje (králem je Tom Riddle, že?), se vyznačuje především ztrpčováním života Harryho Pottera a jeho přátel, všem poroučí a ačkoli k té husičce Pansy Parkinsonové nic necítí a vlastně ji nemusí, dovoluje jí, aby ho hladila po vlasech (kniha Princ dvojí krve, když Potter opět šmíruje kvůli blbosti, kterou stejně neměl vidět) a poslouchá její přitroublé kecy.

V jeho šatníku naleznete především oblečení v černé barvě, luxusní látky, perfektní střihy. Jak se na správného a nafoukaného Malfoye patří. Outfit jenom s černou by mě stresoval, tudíž jsem přidala jeden prvek v jiné barvě (nebo možná víc, uvidíte). Malá soutěž! Kdo uhádne, jestli je tam s Malfoyem Fred nebo George správně, dostane pět plusek na blog!


- sexy kožený bomber

                                          

- basic bílé tričko (myslíte, že má Malfoy taky břišáky? :D)

                                                

- jeans s dírami a ohrnutými nohavicemi

                                                  
- boty

                                                 


Tohle už nechám, víc s tím dělat nebudu. Mám dojem, že kdyby si tohle Draco vzal, má mě v kapse. Jak by mu to slušelo... Takový sexy it-boy... Bohužel ale žije v knižním světě a určitě se mu stýská po zesnulé manželce Astorii. Jak by se vám líbil Malfoy, takto oděný, co bloumá po pražských ulicích a vy ho zachráníte před trolejbusem, který by ho určitě zabil, on se do vás zamiluje a - Lillie, to už stačí! Nech si ty svoje představy pro sebe, nikoho to nezajímá!


Stefan Salvatore

                                                        

Tohoto sympatického, něžného a krásného upíra hraje jeden z nejlepších herců ever, Paul Wesley. Zprvu se může Stefan zdát jako úplný ňouma, ale před seriálem doporučuju přečíst knížky. Sice budete v něčem zklamaní, protože Caroline není tak hezká jako v knížce, a úplně chybí má oblíbená ženská postava, chytrá a odvážná Meredith. Stefan by pro záchranu lásky a přátel udělal cokoli, a to se mi velmi líbí, že svou moc nezneužívá a pomáhá díky ní lidem.

Skoro jako každý filmový upír nosí černou - a to jsme tu už měli s Malfoyem! Naštěstí je ale Stefan otevřen trendům, ať v období baroka, nebo doba z Pomády. Takže to není moc omezené, ani co se barev týče. Má rád spíše neutrální, basic, jako je šedá, černá, bílá. Rozhodně by mu ale slušela khaki nebo tmavě modrá.


- tričko

                                            


- oversize sweater

                                                 


- košile kolem pasu

                                                   


- kalhoty

                                                   

- boty Adidas

                                                   


 Tak, holky, jak se vám to líbí? Myslím, že Stefanovi by to slušelo. ;)


Tak, bohužel jsme u konce!

Pokud se vám článek líbil, zanechte komentář nebo plus. Můžete taky zkritizovat něco, co bych mohla ve stylu psaní nebo ve článku vylepšit.

xoxo, Lillia

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Na tenhle článek jsem narazila, i když možná pozdě. Ale dorazila. A rozklikla jsem to s pocitem, že to zní zajímavě a že to bude skvělé. A ono bylo, a ještě mne tam někdo pochválil, takže si můžeme házet komplimenty vzájemně. Každopádně...
Děkuji moc za kompliment, hrozně si toho vážím.
Škoda, že jsem na tenhle a minulý článek narazila tak pozdě. Nápad je to dokonalý, zpracování se mi hrozně líbí, a s většinou souhlasím a uznávám, že já prostě na módu smysl nemám (viz. "Hm, ty voho, měla bych si vzít oblečení, co? No, tak to jdu vytáhnout a první co uvidím si vezmu") takže tohle sestavení, módní a přitom sednoucí bych nikdy nedala. Ještě že jsou tu talentovaní lidé jako vy a tak skvělý článek pro nás vytvoří. Velké plus od malého kritika!
Jen je špatné, že valnou většinu postav neznám, ale dle popisu, vše je naprosto perfektní :3 A ty co znám sedí. Včetně právě toho Sherlocka.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Elena1476

Jeeee Stefan smajlsmajl Jsem ráda, že se tu objevil smajlsmajlsmajl děkuju děkuju, jinak nechápu lidi co si myslí že Damon je hezčí... podlě mně jsou oba hodně hodně velcí fešáci smajlsmajlsmajl A navíc Stefan není sobeckej jako Damon smajl

Elena1476To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Budeš ještě pokračovat s touhle sérií, či jak to nazvat? Občas tam máš na můj vkus myslím trochu podivné kombinace, ale to je věc každéhosmajl
Jinak si ale myslím, že je to super odpočinkový článek! Bylo by fajn nějaké to pokračování.

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Garronna Phoenix(Violetta je boží)

Není to tak úplně povedené jako u tvého prvního článku, ale myslím, že Dracovi i Stefanovi by to slušelo. Neviděla jsem Upíří deníky, ale vážně je fešák.
Holmese jsi trefila tak napůl, ale plus si zasloužíš! Super článek!

Garronna PhoenixTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.