Issues of most

I'm looking for outfits for celebrities #1

Hey guys!

Pravděpodobně si teď říkáte: „Hledáš oblečení fiktivním postavám? To ses pomátla na rozumu, nebo co?“ Tak to úplně není pravda. Tento námět jsem viděla u jedné své oblíbené francouzské youtuberky, která hledala na Googlu různé kousky oblečení, až z toho stvořila outfit pro každého člena BTS - kdo netuší, co vlastně BTS je, tak vysvětlím: chlapecká asijská kapela, která má úžasné písničky.

Nedávno jsem tento nápad viděla jako článek, přímo zde na HPD.cz a proto jsem si řekla, že to také napíšu. Je to úžasný námět a mám ráda módu. Pokud si na článek vzpomenu a najdu ho, vložím vám sem odkaz, ale když tak si to můžete najít sami.

Poprosila jsem svou kamarádku (Fancy), aby mě vybrala nějaké postavy, pro které musím stvořit outfit, jež bude odpovídat jejich stylu. Myslím, že zvolila správně, i když ne všechny postavy jsou úplně snadné. O každé postavě napíšu krátký popis - může se stát, že je neznáte. Ale Sherlocka Holmese od BBC zná jistě každý. A pokud ne - co jste za člověka?

Tenhle článek by byl moc dlouhý a plný obrázků, proto jsem se rozhodla rozdělit na dvě poloviny. Druhá část článku by měla vyjít nejlépe dnes večer, v horším případě ho vydám pozítří (což ale tak hrozné nebude, lépe než čekat týden, že?)

A začneme...


Veronica Lodge

Veronica je moje nejoblíbenější postava z nového seriálu Riverdale. No, úplně nový není, asi 10.října pojede jeho druhá řada, ale pořád se mezi nové počítá. Veronica je kráska, nováček na škole. Musela se přestěhovat kvůli „průšvihu“ jejího táty, kvůli kterému šel do vězení. Velmi rychle si najde přátele - půvabnou plavovlásku Betty a sexy zrzounka Archieho. Dostane se také do týmu roztleskávaček a sebere pomyslné žezlo Cheryl, místní hvězdě a ledové královně.

Ačkoli se zdá na první pohled, že svým stylem oblékání spíše zapadá do 20. - 40. let minulého století, snaží se to pojmout trochu moderněji a zařazuje tam prvky posledních trendů. Je to klasický typ dámy - drahé značky, kvalitní materiály. Proto jsem se rozhodla pro tyto prvky outfitu:

- decentní, avšak stylový šperk na krk

                                       



- bílý top od Urban Outfitters

                                             


- denim jacket

                                       


- skirt ála Ariana Grande

                                          


- stylové sneakers

                                           


Toto je celý outfit. Mě se velmi líbí, sama se takhle oblékám, takže takových sedm bodů z deseti bych si dala. Jak se líbí vám?


Aria Montgomery

                                           

Aria je ze seriálu Pretty Little Liars, v češtině Prolhané krásky, který mám velmi ráda. Lucy Hale je úžasná herečka i člověk, viděla jsem všechny filmy a velmi mě zaujal její dívčí film Sorority wars, kde hraje Katie Parker, která patří také mezi mé oblíbené postavy, i když mě rozčiluje občas její tvrdohlavost a trochu namyšlnost.

Aria má velmi osobitý styl. Myslím, že nemá nijak vyhraněný, protože kdybychom ji pustili zadarmo do H&M, New Yorkeru a Reservedu, zaujalo by ji v každém obchodě něco jiného. Takže jsem se u tohoto outfitu mohla více vyřádit. Zde je výsledek!

- luxusní náhrdelník Bijou Brigitte

                                       


- krajkový top

                                        


- kalhoty v boyfriend stylu

                                   


- teplé, pohodlné boty Ugg

                                      


Uff, tohle mi dalo docela zabrat. Co myslíte, nosila by to Aria nebo byste si to vzali klidně sami?




Margot Song Covey

                             

Když jsem hledala materiál na tento článek, váhala jsem, jaký obrázek se hodí pro Margot, naši drahou Gogo. Nakonec se mi zalíbil tento obrázek. Sice mi moc nesedí k představě Margot, slušně a nemódně oblečené (ale pořád stylově) asijské inteligentní dívky.

Margot je jedničkářka, kterou všichni milují a zvolila si vysokou školu s tématem antropologie, což se mi moc líbí. Věda o člověku... hm. Během toho, co jsem hledala outfit pro Margot, jsem nechtěla tu typicky oděnou šprtku, co má brýle slepené izolepou a jako jediná ze školy nosí uniformu. Tak snad jsem nezklamala s výběrem.

- brýle (ty skutečně nosí, ověřte si to, chcete-li)


                                                 


- bílé stylové hodinky

                                          


- roztomilá mikina v trendy rose barvě

                                      

                                     


- lacláče s dírami

                          


- černé conversky

                                               


Uznávám, ta mikina se tam moc nehodí, ale já si nemohla pomoct. Každopádně trochu to na Margot sedí, ne?


Tak to by byl konec. V tomto článku byly pouze holky, ale ve druhém díle se těšte na boye! Bude tam Draco Malfoy (na toho jsem teda zvědavá :D), Sherlock Holmes a Stefan Salvatore!

Děkuju, že jste si můj článek přečetli, můžete zanechat komentář nebo plus.

xoxo, Lillia


Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Skvělý článek na začátek (nemáš tu víc článků) =) Ty boty pro Lucy Hale v roli Arie Montgomery jsi trefila přesně, úplně mi k ní sedí. Jen tak dál =)

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Fancy

Jéj, ty máš blogísek! Ihned ti dám odběr, ty má malá sladká kamarádko. Umíš fakt úžasně psát! Lovuju to! Tak a teď článek - jednoduše wow! Wow, wow, wow! Fakt jsi všechny postavy vystihla a styl k nim perfektně sedí! A naopak, ta růžová cute mikina to outfit oživilo!
S láskou, Fancy smajlsmajlsmajl

FancyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.